Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть будь ласка, щоб отримати довідку про несумісність з Польщі в паперовому вигляді, лист потрібно писати до Варшави чи до того міста в якому жив? І підкажіть будь ласка адресу на яку надсилати до Варшави. Дякую за відповідь.
-
Можете підказати по пунктам як заповнити?
-
Заповнив, відправив, вони вже вислали мені готові довідки назад - ще чекаю листа
-
Я відправив на адресу: ul. Czerniakowska 100, 00-454 Warszawa Але вони на своєму сайті пишуть, що можна вислати до будь-якого відділення KRK: Gdzie wysyłasz dokumenty Do Biura Informacyjnego Krajowego Rejestru Karnego (ul. Czerniakowska 100, 00-454 Warszawa) lub do dowolnego punktu informacyjnego Krajowego Rejestru Karnego – Lista punktów informacyjnych Krajowego Rejestru Karnego - otwórz plik w nowym oknie.
-
Зліва вгорі - дату, коли заповнюєте заявку. Справа вкутку - нічого. Пункт 11 - нічого не писав
-
Питання. Якщо вже надавав довідку про несудимість в Польщі, коли сабмітив аплікацію на федеральному рівні, чому вони просять зараз ще раз цю довідку? Чи може це бути повʼязано з тим що вона була зроблена рік тому?
-
Ці пункти
-
Та краще підкажуть як заповнити
-
Щоб грошей побільше заробити 😉
-
Тим баче з Польщі
-
А навіщо апостиль ?
-
mirperevoda.com.ua/uk/dovidka-pro-nesudimist/dovidka-pro-nesudimist-z-apostilem-v-polshhi/
-
Good luck!
-
Дякую дуже
-
Як і у всіх ?
-
У нас було 3 адреси в Польщі. Вказали останню.
-
От курва))
-
Можу бути що дата заповнення це дата оплати - бо вони ж просять щоб були однакові
-
Людині потрібно дуже швидко!!! Скільки часу пройде поки "можна самому"?
-
Дякую дуже хоч хтось відповів
22 Jan 2023, 05:40
167384/237371
15 minutes ago