Імміграція до Манітоби
-
З тими довідками все дуже індивідуально, нашим було лише 3 і 4 місяці, прислали запит на нові
-
Україна, Польща
-
Які країни ?
-
Ви не вивзджали з Канади ?
-
Доброго вечера. Другий місяць чекаю на номінацію MPNP працюю погодинно сьогодні отримав чек із повідомленням що мені будуть платити на два долари більше. Питання чи потрібно інформувати чи щось змінювати в моїй заявці. Дякую
-
У вас за 9 місяців немає AOR?
-
трохи дивне запитання чи є сенс зробити нові довідки про несудимість і долучити до заявки, якщо якраз на днях протермінувалися? заявка все ще ресівд, 9 місяців чи сильно тормозить це процес увесь? не хочеться ще додатково чекати😅
-
там можна долучити доки але на провінційний не треба про несудимість отмєна, вибачайте
-
На подачу до провінції не потрібно довідки про несудимість
-
Тоді куди долучати нові довідки?
-
у мене ще номінації навіть нема
-
June
-
тююю Господи😅 дякую, я геть перевантажила себе
-
Треба перекладати все, що не англійською чи Французькою. Додатки до дипломів теж.
-
Не потрібно. Хіба через MPNP account додати новий пейстаби і це повідомлення.
-
Добрий вечір Підкажіть, чи потрібно ще щось « нажати», коли додаєш документи в профіль на номінацію?
-
Дякую за відповідь.
-
Нажміть на 👉 #document і листайте повідомлення
-
Особисто я думаю, що офіцер просто не додивився на дати і просто дав запит на нову довідку. Знайомі також таке отримали, але для Німеччини. Відразу написали листа, що Німеччину не відвідували після приїзду до Канади і отримання довідки, Канаду не покидали. Офіцер написав листа, що довідка не потрібна десь через 2 тижні.
-
В закріплених повідомленнях є і для номінації і для ПР
22 Jan 2023, 05:40
167483/230031
42 minutes ago