Імміграція до Манітоби
-
Вибирати Permanent Residence і там дальше буде provincial nominee
-
Дякую, є. by mail
-
Online or by mail. Подивіться яка там дальше буде опція, вам потрібно provincial nominee
-
Дякую Їх тут 3, In-Canada online by mail
-
Врахуйте, якщо вас вибрали за specific occupation, тобто ваш попередній NOC попав у вибірку, то новий НОК має бути у тій самій категорії, інакше може бути відмова з номінації.
-
Зрозумів. Дякую.
-
Ви пишете як у вас на справді. Який нок, яка зп. Міняв чоловік, зовсім інший напрям. Все ок!
-
Так а якщо в мене планується взагалі інша робота і інший нок, мені типу по факту їм просто відправити мов так і так? Тут ніби в чаті була мова що потрібно щоб офіцер ту зміну погодив
-
Так у вас на руках повинен вже бути новий джоб офер з датою виходу на роботу
-
Вибачте, а як саме користуючись цією формою повідомити про intention to change my employment? Тут є лише пункт що я вже змінив роботодавця і одразу просить джобофер, нок і дані нового роботодавця
-
Можна. Але будьте готові до запитань.
-
Окей, дякую.
-
Ну то може і не буде питань. Отримайте новий офер, подаєте до MPNP і чекаєте на погодження. З теперішньої роботи не звільняєтесь
-
🆘🆘🆘Доброго вечора. Отримали номінацію, чекали 11 місяців, доки чекали купили квартиру, коштів звісно на рахунку не залишилось, подавались по skill worker in Manitoba, таке питання: Зможемо ми податись на ПР якщо на рахунку +-3-4 тис ? Чи це буде в подальшому проблема ? Сімʼя з двох людей🆘🆘🆘
-
Змінюю вимушено, бо роботодавець не може більше забезпечити фултайм години.
-
Так
-
Мову здавали?
-
Вибрали на загальних умовах. Але тепер всеодно дуже переймаюсь що будуть проблеми. Нинішній нок cook - це тір3. Планую змінити на тір4, хоч і з більшою оплатою праці, бенефітами і т.д.
-
а якщо в процесі, або на початку процесу закінчиться паспорт? Яке ваше бачення розвитку подій? Просто чула, що якщо йдеш наприклад по економічній, то ти вже не можеш йти по якійсь іншій, бо ти вже показуєш, і освіту, і мову, досвід, що ти такий гарний кандидат і не можеш після плакатися і проситися на гуманітарну чи біженство, чи це правда так?
-
Підкажіть, будь ласка, ви загружали мед екзамен готовий результат чи можна просто цей номер ?
22 Jan 2023, 05:40
167530/229593
21 minutes ago