Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть будь ласка, отримала новий ворк перміт. Додала його у кабінеті MPNP номінація від провінції. Чи є там якась кнопка сабміту бо я так і не знайшла її. Процес був схожий коли додавала документи у самій аплікації у вигляді строки.
-
Тільки адд і все. Чекайте повідомлення, що ваш документ додано
-
Дякую!
-
Дякую 🙏
-
Можна
-
Пане Wes , питання до Вас може була схожа ʼісторія ʼ Коли прибули до Канади у сина (15 років навчається у майже 11 класі ) був візітор рекорд. Коли його отримували паспорта у дитини не було, отже офіцер зробив помилку в імені. Одразу не помітили. Далі ми отримали всі документи ( знаю то наш великий косяк😔) Трохи пізніше зробили паспорт сину але не виправляли помилки у візітор. Перед подачею на номінацію від провінції консультувалась із міграційним агентом у Бєст Вестерн він сказав що ми можемо податися з цим документом але прикласти пояснювальний лист і пояснити помилку в імені. Я так і зробила. Тепер питання чи можу я отримати Опен ворк перміт для сина і далі використовувати його без візітор поки діло не дійшло до федерального етапу. Ворк перміту у сина не було , тільки візітор.
-
Відмова можлива тільки до шести місяці після дня смерті. Ви впевнені, що це до суду? Зазвичай така заява подається нотаріусу. Можете підпис на твій заяві засвідчити у нотаріуса. Тут часто радять Наталію Свєчін, але я думаю можете і в іммігрант центрі теж, тільки памʼятайте, що вам ще треба апостиль потім поставити на документі. Мої друзі його чекають вже пʼятий місяць.
-
Дуже дякую 🙏