Імміграція до Манітоби
-
@DobriiM хоче кікнути @DIM43210 з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Hy Good morning I have been working one year Now i have 2 weeks off but am going to take 6 weeks off . Unpaid. Does it will affect on my EOI? As i already submitted EOI and waiting @western9 please
-
На сторінці 5 в ЕОІ подивіться уважно, там перед підрахунком балів буде вказано програму, за якою ви йдете. Наприклад: Based on the information you provided in your Expression of Interest, you appear to qualify as a Skilled Worker Overseas.
-
Доброго дня. В трекері Medical exam висить "not started". Запиту на мед. огляд не було. На це варто звертати увагу? Чи так має бути і пізніше обновиться на Completed?
-
Потрібно знову всім, хто 18+.
-
Хай Питання По селпіп отримав 5666 Бали рахувати як 17+20+20+20 чи по мінімуму 17+17+17+17???
-
Перший варіант, але подивіться відео в закріплених, бо після цього запитання буде ще 100-500.
-
В мене вже аплікація є Зараз потрібно додати результати тесту А тут одні кажуть одне, інші друге... Шкода через одну 5 втратити 12 балів
-
дякую
-
Думаю, що це стандартно. В мене весь час був цей статус, потім через 2 місяці після AOR помінявся на completed
-
Кожен розділ рахуєте окремо
-
Так у вас ЕОІ чи аплікація на номінацію?
-
It shouldn't as long as you continue to work for the same employer.
-
Дякую
-
Система самостійно все рахує як тільки ви введете бали. Ви не ставите загальний бал.
-
Ще перше яке робиться Ще нема LLA
-
Продаю майже новеньке ліжечко з матрасом
-
Медікал зарахували в GCKey ? Якого числа якщо так ? 🙏
-
А medical вам зарахували ? Якщо так то якого числа ? 🙏
22 Jan 2023, 05:40
167823/229827
11 minutes ago