Імміграція до Манітоби
-
Добрий ранок. Якщо хтось збирається робити паспорт дитині в консульстві, то майте на увазі, що у чоловіків документи не приймають (без оновлених даних). Приймуть лише у випадку, коли мама дитини не є громадянкою України
-
Так, там трохи інший підрахунок, але якби було SWM, то було б 700+ балів.
-
Ні, це загальний стейтмент. Список документів на візу не має довідки про несудимість, але під час розгляду офіцер в окремих випадках може попросити надати документ.
-
Дякую)
-
Привіт всім. У когось є приклад підтвердження, яке має дати роботодавець з роботи, яка було до Канади, для підтвердження досвіду роботи при подачі на пр?
-
Hey All , I promoted as nigh audit to night manager within the same employer. So should i update my EOI with new TEER. Or i have to wait another 6 months to apply again EOI? Dmytro @western9 If you can answer
-
Усім привіт Після 31 березня ще можна подаватися на новий верк перліт на 3 роки? Підкажіть будь ласка?
-
У файлах чату є багато прикладів довідок з України
-
You should update EOI with a new NOC, but you don't have to wait a new 6 month period if the promotion takes place with the same employer.
-
Я так зрозумів нічого не змінилося , окрім того що потрібно заплатити?
-
Так
-
Медікал 20 грудня
-
Yes but you have to pay fee
-
Я так зрозумів там черги немає, чисто людський фактор і якщо офіцер швидкий то все супер, якщо ні то тягнутись може довго У мене знайомі на 3 місяці пізніше подались і вже портал отримали
-
Та ні Ну там тепер платежі треба платити, не безкоштовно Чи не так? А навіщо медікал?
-
А Нова скошіа довго розглядає? В нас теж вона)
-
За медікал?
-
Та я думаю можна. Але ми в іншій ситуації. По ворк перміту підказати не зможу.
-
Я питаю про те що у мене 1 рік залишилось верк перміту І я питаю чи можна якось на новий податися?
-
Платежі зробили за заявку при подачі. А медікал зарахували який ще по приїзду проходили бо менше року пройшло до подачі. Тому його зарахували і нічого не платили за нього. Зараз просто чекаємо на бекграунд чек
22 Jan 2023, 05:40
167852/233946
42 minutes ago