Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть будь ласка, якщо я вже зробив справки про не судимість з України та Польщі в жовтні 2023 року. Зараз тільки відправив анкету в mpnp (якщо все буде добре) то номінацію від провінції отримаю лише на початку весни 2025 року. На той час тим справкам буде вже півтори роки. Потрібно буде робити нові? Чи ці підійдуть? За весь час з Канади не виїжджав.
-
Пан @western9 ,підкажіть будь ласка. Бо не хочеться попасти в ситуацію неприємну, чи підійде для піару робота у філіалі Монреальської компанії. Вони запрошують чоловіка на позицію апрентіса (учня). І якщо знаєте, скажіть як перевірити чи сплачує цей філіал податки в Манітобі? Чи як перевірити що ця робота точно підійде для піару. Чи тільки з їх слів можно дізнатись?
-
треба добре вчитатись в то, шо там прийняли знаю особисто, що деяким видають документи, коли все ок із наявністю всього необхідного...і не тільки в Торонтах, а повсюди
-
Доброго дня! Зіткнувся з проблемою на рахунок work permit, а саме подавався на отримання нового WP до закриття Cuet програми, але при заповнені всіх даних не підтягнулася моя біометрика через, що пришла відмова. Можливо хтось мав похожу ситуацію, був би дуже вдячний за любу пораду та допомогу, бо не сильно розумію, що можу вдіяти в даний момент!!!
-
Велике дякую Ілона💜