Імміграція до Манітоби
-
При заповненні федерального етапу, чи треба вказувати в подорожі всі країни шенгену які проїхав за один день наприклад з Польщі в Італію проїхав транзитом Німеччину і Швейцарію без кордонів і печаток в паспорті, потім через тиждень назад.
-
Ви вже отримали піар?
-
Але цьому немає ніякого підтвердження
-
Треба бути відвертим і чесним як на сповіді Якщо знаєте що така поїздка була то у вас що, є причина щоб її не зазначати? Є що приховувати? Приховування інформації в найкращому випадку це продовження часу розгляду В найгіршому - відмова
-
-
Так і я про те, одна дівчина писала, що додавала місця пересадки в подорожі, але це навіть звучить не дуже
-
Доброго дня для довідки з Ізраїлю про не судимість потрібно апостиль хто знає?
-
Нащо вам вказувати ті країни? Вказуйте останню країну і все Ви ж коли літаком добирається до місця свого призначення не будите вказувати які країни ви пролетіли Теж саме і з авто
-
Ви це вже писали, я максимально відверто заповнюю, але для чого робити абсурдні речі?
-
Підкажіть будь ласка хто робив евалюацію вес з освітою коледжу ? Треба обирати secondary school для таких випадків? Це була освіта вже після 11 класу Сорі що не по темі але була вдячна якщо знайдеться людина яка знає
-
Ну деякі стверджено тут кажуть, що треба все вказувати, я коли їхав в Італію була ділянка 20 км Австрії і тому подібне, хто може це перевірити? Ніхто, та і для чого це комусь
-
Чим більше правдивої і детальної інформації надасте, тим менше питань до вас Тут вам ніхто не скаже *А не пишіть бо не треба* Це ваша заявка і ваша відповідальність You do you🙂
-
А де цю подорож можна побачити крім вашої пам'яті?
-
Ну ось мій приклад В мене була подорож тижнева Я прилетів літаком з Варшави до Риму І потім автобусом їхав додому залишаючись в якомусь конкретному місті не більше ніж на день-два Жодних позначок в паспорті бо це усе ЄС Мені за вашою логікою взагалі можна було приховати факт подорожі Хто це перевірить?
-
Дякую за відповідь, я теж так собі думаю