Імміграція до Манітоби
-
Всі білети і букінги на імейлі є, так
-
Ну зате я знаю що мені не прилетить procedural fairness letter бо я зазначив в заявці що я був вдома, а офіцер дізнається що я десь в Італії засмагав
-
То ви зберігаєте всі квитки на автобус і документи про оренду в хостелах, Щоб підтвердити подорож?
-
Мені здається що деякі люди дуже переживають і роблять речі які нікому не потрібні
-
Це називається подорож по шенгенській зоні і офіцерам потрібні тільки країни в'їзду та виїзду з шенгену, бо в ціх країнах загальна база даних
-
А якщо ви на роботі і така подорож у вас кожного тижня останні 5 років?
-
Ну мабуть перевізник має факт закупівлі білетів І кожен хостел мав мій паспорт коли я селився
-
Питання ж не стоїть, що ви були, скажімо, в Польщі, а написали , що були вдома. Офіцера цікавлять перетини кордонів. Всередині шенгену іх нема, як нема жодноі можливості і потреби перевіряти хостели. Тим більше, як то взагалі можна перевірити, рандомно всі краіни ЄС перевіряти? Ну тобто це справа особиста, але ця інформація насправді не потрібна і можна не ускладнювати собі життя.
-
Ви взагалі описали інший кейс Людина писала ,якщо він їхав з Польщі до Італії просто транзитом через інші країни ,навіть не зупиняючись В вашому випадку у вас як окрема подорож
-
Я зрозумів, це тупикова розмова. Гарного дн
-
А якщо офіцер запитає у вас чеки на автобус і про оплату хостелу?
-
Все дуже просто. Офіцер може (опціонально) взяти данні з системи та порівняти її з тим що ви написали. Головна ціль це перевірка на брехню. Якщо в нього, наприклад, є 100% що ви були в ЄС, а ви написали, що вас там не було, то ви 100% отримаєте листа, де він вас просить пояснити, чому ви надали некоректні данні.
-
У мене кум їздить з Швейцарії в Німеччину кожного тижня в супермаркет, бо в Німеччині дешевше продукти.
-
Що таке провінційний етап? Подана вже аплікація на номінацію чи ще тільки ЕОІ? Якщо ЕОІ і ще людина не була вибрана, то зміна роботодавця призведе до обнулення 6 місячного періоду і все потрібно починати з нуля. Якщо вже подана номінація, то роботу можна змінювати за погодженням MPNP відповідно до процедури. immigratemanitoba.com/immigrate/skilled-worker/webform/ Робота має бути еквівалента по НОК або краще.
-
Так я про це і говорю, в середині ЄС, а не конкретно кожній країні шенгену
-
Доброго дня шановні. Може хтось стикався і знає відповіді на таке питання: людина працює на роботодавця і від нього йде по MSW, знаходячись на провінційному єтапі знаходить іншу роботу кращу за зп та умовами. Чи може змінювати роботу і залишатися в тому самому процесі обробки заявки якщо змінюється NOC? Якщо можна то на яких умовах?
-
Люди, таке враження, що ви не вдаєтеся в контекст, а кожен пишете, що спадає на думку. Ну де хоч один приклад того, що хтось написав , що треба приховувати , що ви були в ЄС? Це не розмова для дискусії, а скоріше порада від тих, хто вже той шлях пройшов. Ще раз - ви заіхали з Украіни в умовну Польщу, побули там 3 дні, поіхали на 2 дні в Німеччину ( не літаком, а машиною) , вернулися назад в Польщу і знов в Украіну. Якщо ви точно знаєте дати отих 2-х днів у Німеччині, то заповнюйте, ніхто ж не забороняє. Але якщо це постійне катання туди-сюди наземним шляхом і ви реально й дат тих не знаєте, бо іх нема в паспорті, то це жодноі проблеми. Винятки хіба як ви в Німеччині вчинили дтп, втекли , вас шукали і таке подібне. То я фантазую зараз, але загалом ідея така - офіцера цікавлять позначки перетинів кордону.