Імміграція до Манітоби
-
16 травня) 3 тижні між Portal 1 і 2
-
Підкажіть будь-ласка, чи може чоловік ( common low) канадець, податися на воз'єднання сім'ї з українкою по програмі для українців ( воз'єднання сім'ї ,котра дії до жовтня ) чи це буде зовсім інша програма ?
-
Найкраще на федеральному. Але і на провінційному етапі можна після подачі повної аплікації на номінацію. Отримуєте новий job offer, відправляєте до MPNP для погодження. immigratemanitoba.com/immigrate/skilled-worker/webform/ Вам прийде повідомлення, що ваш employment records have been updated. Після цього люди і змінювали роботу. Нова робота має бути еквівалентна по НОК та оплаті або вище.
-
ЗАСТЕРЕЖЕННЯ! Якщо вас відібрали по SWM occupation specific selection, тобто ваш NOC був у вибірці, ви повинні працювати у цьому НОК аж до отримання ПР. Це ваш критерій по вибірці був. Знайомі хотіли перейти в зовсім іншу індустрію, то IRCC відповіло, що у такому випадку може бути відмова. IRCC перевіряє чи аплікант виконує умови програми та критерії номінації.
-
Вже обговорили, що подавати тільки там де є печатки в паспорті, якщо вам їх ставили прямо в літаку під час преземлення, то подавайте.
-
А якщо паспорт інший , і там немає штампів всіх подорожей?
-
А якщо не поставили по вильоту з країни?
-
Благаю припиніть!!!
-
-
Поділюсь досвідом: подався на номінацію минулого року, в грудні. До сих пір очікую, статус received, нещодавно мені запропонували роботу в іншому місці, з вищою зарплатою і вищим NOC, написав в webform MPNP, зазначив всі нові дані, через 4 дні прийшов лист від MPNP “your information has been updated”, тобто апрув.
-
Так, все правильно зробили. Лист не приходить автоматичний, просто потрібно чекати. Хтось наступного дня отримує лист про Портал 2, а хтось і місяць чекає — в усіх по-різному :) сподіваюся, в вас все буде швидко
-
#Timeline Прийшов мій час писати 2 дорослих+ 1 дитина Англійська 6 всі + французька 13/11/2023 EOI( 920 балів) 16/11/2023 LLA (SWM) NOC 42202 Early childhood educator 28/11/2023 відправила всі документи 02/01/2024 дзвінок на роботу( тому коли стало assesment in progress не знаю) 05/01/2024 дзвінок мені. Питали про роботу і обовязки. 12/01/2024 nomination 29/01/2024 подача на PR + сплата біометрії 02/05/2024 AOR та запит про відмову в їзду в США( я робила flagpoling та забула написати про це) 02/05/2024 запит на біо 08/05/2024 сдача біо 09/05/2024 Medical exam status has been updated to Completed biometrics status has been updated to Completed ( додала простроковану. Виїзжала з Канади ) 23/05/2024 Background verification status has been updated to Completed 27/05/2024 Portal 1 11/06/2024 Portal 2 13/06/2024 E CO PR Теперь питання: в чоловіка в е со пр помилка в місті народження як це виправити?