Імміграція до Манітоби
-
А можна детальніше? Я вже 20 хв намагаюся знайти цю магічну кнопку...
-
My documents. Finally. Thanks. Much appreciated! 🙏😌
-
Друзі,можливо хтось тке мене у посилання на документ, що робити після отримання ПР. Свого часу не зберегла,а тепер не можу знайти
-
Ви вже отримали номінацію?
-
t.me/uccmb/176652
-
Так
-
@western9 1.Чи дійсно потрібно повідомити офіцера про зміну саме за 14 днів? Де знайти на сайті інфо про кількість днів (можливо це допоможе отримати скоріше новий лист з роботи)? 2. Чи інший бізнес номер це ок і чи не прийдеться доводити офіцеру, що це той самий власник (бо назва і адреса молу інші)? 3. Чи можу я підгрузити тільки той нотіс про трансфер у веб-форму та пояснювальну, що додам пізніше новий лист з роботи, чи краще почекати на лист і тоді сабмітити повідомлення для офіцера? Як то правильно все зробити, щоб не заплутати все?
-
Доброї ночі, пане @western9 Буду дуже вдячна за відповідь. Вже питала вас у загальному, але зараз трохи не розумію як на практиці все правильно зробити. Маю таку ситуацію: вже подалась на номінацію, зараз повідомили, що зачиняють наш магазин, але пропонують трансфер у інший магазин нашого власника, АЛЕ той другий маг. має інший бізнес номер (як пояснили, прикріпляю скрін з інфо), наш HR не має жодної уяви як то працює для IRCC та MPNP при зміні місця роботи. Наразі, щоб заповнити веб-форму на зміну роботи не маю нічого, окрім сповіщення про трансфер (його вже додала у особ.кабінеті), новий лист-підтвердження отримаю не раніше наступного місяця.
-
Доброго вечора Таке питання Якщо їду на пар тайм праця (в плані сезоні роботи) До Кенора (півтори години від Вінніпег) до зими Треба які змінювати документи? Це вплине потім на пр , що не у самому місті Вінніпег/Манітоба?
-
Звісно, Кенора це ж Онтаріо, від Манітоби вже не можете подаватися
-
Хм, дуже цікаво А картка сім не треба там змінювати як другий код Чи ще щось Такі моменти
-
Та ні, нічого такого, єдине що там наче інший часовий пояс, не впевнена
-
Добрий вечір, я хотів би дізнатися якщо я відпрацював півроку на роботі після змінив її на іншу і якщо я повернуся туди, чи можу я відразу подавати заяву на номінацію провінції (тобто чи можу я мати після повернення на попередню роботу той же досвід для подачі на документи)
-
Зараз подивлюся Велике дякую
-
Є, що з літа/осені ще чекають.
-
Підкажіть пліз, комусь, хто отримав номінацію лютий-березень 2024 повернули кошти 500?
-
1. Про 14 днів не чув такого. Маєте листа. Майже новий офер чи листа про перевід з умовами праці - додавайте. Обов'язково має бути вказана ваша нова посада, заробітну плату, фултайм тощо. 2. Все пояснити у LOE. Все що можу порадити. 3. Так, обов'язково додати всі листи від роботодавця, включаючи лист про трансфер
-
Питання було хто отримав номінація в лютому/березні А не хто чекає з літа/осені
-
Та Ви що? У всякому разі моє повідомлення інформативніше за Ваше, воно показує, що нормою є і довше чекати зараз.
-
Наново 6 місяців. Обов'язково умова - 6 consecutive months for the same employer, ongoing employment
22 Jan 2023, 05:40
168304/234020
3 minutes ago