Імміграція до Манітоби
-
Ой, так у вас у самій локації питання… я думала, що просто готель так зробити не дозволив. Я завтра дзвонитиму у готель і питатиму, чи модна оформити все у них, не проживаючи У будь-якому разі нехай вам щастить! 🤗
-
В іншій групі порадили піти в готель, там ніби мають дозволити всі документи оформити, не проживаючи в них. Чи не пробували ви цей варіант? Бо якось же то має вирішитись…
-
Можете спробувати. Запитайте в організації де будете робити документи, чи це підійде і як повинно виглядати. Чи поселіться в отелі на кілька днів, зробіть документи і їдьте на квартиру) Ми жалкуємо що так не зробили. Хоча ми в змозі зняти собі житло, та зараз ми без прав, без машини, без хелс карт.
-
А якщо з Airbnb власниця напише, що ми в неї на деякий час?
-
Агааа, дякую) А договір оренди на який час? Від 6 міс?
-
Підкажіть, будь ласка, що за загадковий войд чек і як його підтвердити?
-
Завжди дивіться інформацію тільки на першоджерелах - www.canada.ca/ та immigratemanitoba.com/. У вашому випадку - це Applications for permanent residence programs subject to the Express Entry completeness check www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/permanent-residence/express-entry/applications-received-on-after-january-1-2016-completeness-check.html
-
По Манітобі правда. Ми неділю в Манітобі. В банку змінили адресу без проблем і взяли войд чек, там потрібно ще одне підтвердження адреси. Резервування airbnb з інтернету не підходить. Без договору оренди ми не можемо зробити жодного документу. Може допомогти лист від роботодавця в деяких документах. Це як доказ зв'язку з провінцією В Онтаріо таких проблем не було)
-
Так, звісно
-
Доброго дня. Потребую Вашої поради. Ми заповнили анкету на цілу сім'ю ( тато, мама, троє дітей). В анкеті вказали дитячі свідоцтва про народження, а нещодавно виготовили для них закордоні паспорти. Ми ( батьки) здали біометрію, запрошення на вклейку візи ще нікому не було. Щоб дітям вклеїти візи в їхні паспорти, читала, що потрібно звернутись до кризової форми. Що саме там потрібно вказати і яким приблизно має бути текст? Буду дуже вдячна за допомогу.