Імміграція до Манітоби
-
Я маю та вже після вашої поради вирішила платити кредиткою, але ж на ній також ліміт 1000, то хочу в банку вирішити питання це
-
Хах, я так хотіла рік тому, бо оплачувала квитки для знайомих. Вони мені сказали «так а чого ти кредиткою не оплатиш, ще й кешбек буде» 😀
-
Все ж краще кредиткою
-
Ви не маєте кредитки взагалі ?
-
І досить непоганий)) з урахуванням оплати 3.5 тис. 100% краще оплачувати кредиткою
-
Так, я планую поїхати в банк та їх попередити, що мені треба оплатити майже 3,5 тис, щоб з тим лімітом щось зробили
-
Пане ,Wes ! Oсь усе повідомлення яке прийшло на пошту .
-
Добрий день. Порадьте будь ласка , хто може перекласти на англійську і завірити документи у Вінніпезі. Не за всі гроші .
-
У нас більше 3 тижнів, продублювала декілька днів тому дані, ніяких рухів. Все немає сил та адекватного розуміння як вони оброблюють аплікації по приоретності 😞
-
26 днів. Після двох тижнів дзвонив в ірсс. Вони сказали в середньому 4 тижні чекати
-
Два тижні
-
всім добрий день. потрібна правильна порада. у чоловіка скорочення на роботі, можливо, він потрапить під скорочення. ми отримали номінацію від провінції тиждень тому і зараз я подаватимуся на федеральний етап. як правильно змінити роботу що взагалі робити? подалися за програмою SWM
-
Добрий день пані та панове. Зараз завантажую документи на MPNP та виникнули 2 питання. 1) звідки взяти SELF ASSESSMENT FORM якщо спочатку я її не завантажила 2) попереднє проживання в манітобі це візу з датою приїзду завантажити?