Імміграція до Манітоби
-
Так з якоїсь дати не зараховують стару біометрію більше
-
Потрібно перепідвзязати SIN до нового перміту. Health card, driver license, банківський рахунок також прив'язані до дії перміту. Тобто, у банку чи у Manitoba Health стоїть дата, до якої ви вважаєтеся worker.
-
Service Canada обов'язково.Взагалі, якщо ви уважно дивилися на дії працівників autopac/MPI or Manitoba Health, bank, то вони ваші перміти сканують для внутрішніх записів. Це їхній доказ. Тобто, в системі в них старий перміт, а у вас новий. Висновок робіть самі
-
Так, ви можете це зробити і зараз. Наслідків ніяких аж поки дійсний запис старого перміту.
-
Який термін це все змінити? Я отримав в березні. Відправив в МПНП і дав роботодавцю, більше нічого не робив . Які можуть бути наслідки? Чи можу я зараз це все зробити? Змінився тільки номер перміту.
-
Добрий вечір! Не можу знайти в пошуку інформацію, схожу на мою ситуацію. Я заповнюю аплікацію на номінацію по SWO. Відпрацювала 11 місяців на Фул Тайм і була тимчасово звільнена, зараз на EI, паралельно працювала і працюю зараз на Парт тайм. В розділі 7- Adaptability в підрозділі Job offer, що я маю вказати?
-
Нічого, адже ви не працюєте якщо на ЕІ. Ви вже про це питали. Ви не працюєте. Всюди це повинні вказати.
-
А в який розділ додати ці документи Verification letter та ROE?
-
Викладайте цілий скрін, а не кусочок. Я маю зараз лізти у відео і передивлятися де це є. Я з пам'яті не пам'ятаю 😁
-
Ви для Manitoba connection виконали умови, відпрацювавши 11 місяців. Все. Ваш доказ - employment verification letter з минулої роботи and ROE.
-
вибачте, не зрозуміла, то не ставити галочку і додати парт тайм лист роботодавця?
-
Партайм не фултайм
-
Тобто мені поставити галочку
-
Сорі, якщо ви працюєте на парттайм, то можете надати джоб офер з тієї роботи. Обов'язково також надайте ROE до відповідного запису про роботу, з якої ви звільнилися.
-
Тає опція для par-time. Мені все одно прйшлось залізти у відео
-
Вибачте, ось цілий скрін:
-
добре, щиро дякую за роз'яснення
-
у вас є зараз фултайм? ні. вказуєте те, що у вас є.
-
Employment history для відповідного роботодавця
-
То все ж таки, я маю в цьому розділі вказати тільки парт тайм роботу, вірно?
22 Jan 2023, 05:40
168470/232097
less than a minute ago