Імміграція до Манітоби
-
Звичайно не важко.. Дякую за увагу. От тільки спеціаліста я отримала за 4 роки, а не за 5 як всі. Тому вважаю доречним запитати у людей які вже розуміються в документах більше мене.
-
Зазвичай прирівнюється до Master's degree, якщо в додатку більше ніж 4.5 років навчання
-
Зайдіть у калькулятор та подивіться,це ж не важко.
-
А якщо освітній рівень 'спеціаліст'? Скільки балів дає?
-
Пункт #3 (якщо рахувати зверху) "One post-secondary program of two years or longer"
-
спасибі!
-
Пишуть, що сам власник може підтвердити вашу адресу при потребі. Побалакайте з ним!
-
дякую вам. У безкоштовному точно роблять, але я думаю, що в готелю зі службами є якась домовленість, що звідти людей приймають. А от чим airbnb не догодив, - загадка. Або ж просто дезінформаціяя)
-
По Airbnb не підкажу, але якщо люди в безкоштовному готелі, то вони оформлюють всі документи або по місцю - SIN та Health Card, і йдуть у банк в період находження у готелі. Можливо хтось підтвердить з тих, хто так робив.
-
Якщо я правильно зрозумів, то була дискусія, що ви можете змінити роботодавця після 6 місяців, але працювати потрібно в межах одного НОКу, можна перейти на вищу посаду, але все в рамках одного НОКу та full-time. Якщо ви подалися, то при зміні роботодавця необхідно повідомити іміграційного офіцера. Знову ж таки, необхідна консультація спеціаліста, щоб не наробити помилок.
-
Панове, хто вже в Канаді, а скажіть мені, будь ласка, чи правда, що з адресою помешкання, знятого через Airbnb, неможливо оформити SIN, health card і банківську карту? При тому, мешкаючи в готелі для новоприбулих, - можна? Ми знайшли житло на Airbnb на місяць, з можливістю тривалої оренди (якщо нам все підійде і якщо знайдемо роботу в тому районі), - і тут така новина з однієї з груп. Чи може хтось прояснити ситуацію?
-
Приймається
-
Дякую. Але останній абзац це вже зайве і не дуже доречне
-
За цим посиланням Вам пишуть чітку відповідь, що після пів року Ви повинні мати довгостроковий контракт на того ж самого работодавця. Ongoing Manitoba employment means that a Manitoba company has offered you a long-term, full-time job after you have completed at least six months (continuous) full-time employment with that company as a temporary foreign worker or international student working graduate.
-
Якшо Ви про це то по ций силці я не бачу того шо тут написано в поясненні. На мій погляд це здогадка. Тут на сайті чітко таке не сказано "Отже основна вимога - відпрацювати півроку і мати далі постійну фултайм роботу на того самого працевдавця! Ні код NOC, ні категорія не має значення 🙂 Офіційні джерела Eligibility – Skilled Workers in Manitoba" immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/skilled-workers/swm/eligiblity/
-
Дякую усім велике. Але ссилки так ніхто і не дав
-
Офіційне на офіційному сайті,там усе написано.Також на ютубі вже багато хто з іміграційних адвокатів розжували що до чого.