Імміграція до Манітоби
-
@western9 Пане Wes. Маю таке питання. Після 9 місяців очикування змінився статус провінційної номінації на assesment in process. Вчора увечорі по пошті прийшов новий перміт основному апліканту. Питання, что підгружати його зараз, что вже дати їм додивитись заявку? Дуже хвилююсь зробити будь який рух що знов затягне розгляд. Дякую заздалегідь.
-
Тобто якщо в Україні чи будь-де працював рік, а потім перерва рік і знову працював рік, то не можна клеймити 2 роки досвіду, бо перерва є?
-
Ху..х стало легше) а референс лист мусить бути чи достатньо робочого контракту?
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, стосовно previous stays . В пошуку такого не знайшла і відео не зовсім підходить для моєї ситуації. Ситуація наступна: я з чоловіком прилетіла у Вінніпег 25.03.2023. В травні (29.05.23) повернулася додому, забрати дитину, бо довго чекали на візу. Приіхала вже з дитиною у Вінніпег 20.10.23. У вкладці я вказала що мій previous stay був з 25 березня по 29 травня. Також написала пояснення щодо цього. Тепер питання: 1)в документах, які я маю прикріпити стосовно цього візиту має бути штам в паспорті, я так розумію. В мене є тільки штамп першого візиту, 25 березня. Коли іхала з дитиною в жовтні- штамп з датою (20/10)є тільки в паспорті дитини. 2) у вкладці , де треьа прикріпювати документи дати чомусь змінені, не такі як я вказала у previous stays. Замість from 25-mar-2023 to 29-may-2023, там Mar 23 - May 23. Допоможіть, будь ласка, бо я не розумію, може я невірно зрозуміла щось. Чи взагалі, можливо, не вказувати цю відсутність та просто як у відео зробити?
-
Пару днів назад була дискусія з цього приводу. Погляди розділилися. Хтось вважає, що треба вказувати всі країни, де був навіть транзитом. Інші вважають, що треба вказувати тільки кінцеві пункти подорожі. Бо це додаткове інформаційне навантаження, яке нікому не потрібне. Якщо вказувати всі міста, в яких людина була транзитом, то це взагалі буде "нескінченна поема".