Імміграція до Манітоби
-
Пару днів назад була дискусія з цього приводу. Погляди розділилися. Хтось вважає, що треба вказувати всі країни, де був навіть транзитом. Інші вважають, що треба вказувати тільки кінцеві пункти подорожі. Бо це додаткове інформаційне навантаження, яке нікому не потрібне. Якщо вказувати всі міста, в яких людина була транзитом, то це взагалі буде "нескінченна поема".
-
Пане Wes,а таке питання,якщо я працювала на державній службі і до червня 2022 за мене сплачувалися податки а потім мене перевели на простій через війну і не платили за мене податки а звільнили офіційно у березні 2023 року! Як я маю правильно вказати ? Я заплуталася.. дякую
-
Цікаво, ви на яку відповідь очікуєте? Щоб Вес за вас рішення прийняв? По СВМ сума на рахунку не так важлива, як при СВО. Це як офіцер буде оцінювати ваш перформанс - він може запросити пейстаби, чи пояснювального листа. Вам ніхто не скаже що робити зараз.
-
І в мене змінився нарешті на in progress, також 18 вересня подавала заявку👏🏻🤞🏻9 місяців очікувань
-
Всім привіт, шукав по чаті так і не знайшов. Заповнюю заявку на Федеральний етап і пункті де потрібно вказати де працював за останні десять рокі, неможу згадати назву компанії і точну дату. Можливо хтось стикався з цим, і що ви робили. Дякую
-
Проблема в тім що це в Польщі працював
-
Заходите в ужонд скарбовый онлайн, на профиль. Там будет вся история оплаты податков ( где указано дата и фирма)