Імміграція до Манітоби
-
Добрий вечір при заповнені анкети на федеральний етап. Пункт про подорожі Потрібно писати всі міста де були навіть якщо був 1 день як транзит ? Дякую на перед
-
Навіть якщо у вас 5 із 5 років стажу для фактору 3, краще клейміть 4 із 5 адже за це і так дають максимальні бали.
-
Пару днів назад була дискусія з цього приводу. Погляди розділилися. Хтось вважає, що треба вказувати всі країни, де був навіть транзитом. Інші вважають, що треба вказувати тільки кінцеві пункти подорожі. Бо це додаткове інформаційне навантаження, яке нікому не потрібне. Якщо вказувати всі міста, в яких людина була транзитом, то це взагалі буде "нескінченна поема".
-
Мені відштовхуватися від дати офіційного звільнення чи коли перестали сплачувати податки?
-
Пане Wes,а таке питання,якщо я працювала на державній службі і до червня 2022 за мене сплачувалися податки а потім мене перевели на простій через війну і не платили за мене податки а звільнили офіційно у березні 2023 року! Як я маю правильно вказати ? Я заплуталася.. дякую
-
Особисто я думаю, що від дати офіційного звільнення, якщо ця дата зазначена у довідці.
-
Окей, а при подачі на фед етап я зможу вказати меншу сумму?
-
Всі довідки маю! Просто переживаю, щоб правильно все внести і не було питань
-
Добре, дякую
-
Цікаво, ви на яку відповідь очікуєте? Щоб Вес за вас рішення прийняв? По СВМ сума на рахунку не так важлива, як при СВО. Це як офіцер буде оцінювати ваш перформанс - він може запросити пейстаби, чи пояснювального листа. Вам ніхто не скаже що робити зараз.
-
І в мене змінився нарешті на in progress, також 18 вересня подавала заявку👏🏻🤞🏻9 місяців очікувань
-
Всім привіт, шукав по чаті так і не знайшов. Заповнюю заявку на Федеральний етап і пункті де потрібно вказати де працював за останні десять рокі, неможу згадати назву компанії і точну дату. Можливо хтось стикався з цим, і що ви робили. Дякую
-
@Paulina1042, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Соррі, по Польщі я не спец
-
Проблема в тім що це в Польщі працював
-
Заходите в Дію і робите запит справи ОК5. Вона приходить через кілька хвилин. І там буде вся історія вашого робочого життя))
-
Заходите в ужонд скарбовый онлайн, на профиль. Там будет вся история оплаты податков ( где указано дата и фирма)
-
Ну нас сьогодні від 18 вересня вже троє в кого змінився статус в одночасно...
-
18 серпня вони одночасно точно відкрили) 5 людей отримало зміну статусу тоді)
-
Мені здаеться, що они зараз одночасно 18 вересня відкрили...
22 Jan 2023, 05:40
168722/232098
12 minutes ago