Імміграція до Манітоби
-
Так, IRCC навіть співбесіду може призначити кожному окремо у той самий час для виявлення розбіжностей. Зараз досить часто зустрічаються пропозиції по фіктивному шлюбу для отримання ПР. Навіть тут у Вінніпезі є певні особи, які знаходять таких людей і пропонують за 10К-15К одруження.
-
Всім привіт. Чи стикався хтось з такою ситуацією: У дитини закінчується термін дії українського паспорту (українське посольство та консульство нічого не змогло зробити, навіть відповісти на мейл), отримати новий український скоріше за все не вийде. Але отримати інший європейський можливо. Чи можливо продовжити візу і visitor record на інший не український паспорт? Дякую за відповіді і коментарі.
-
Знайомі в аналогічній ситуації, то брали консультацію від Імміграційного адвоката. Ось відповідь від адвоката: Якщо ви заїхали до Канади як українець, то повинні і дальше maintain статус як українець. Інакше їдьте назад і заїджайте по паспорту європейської країни. У результаті поїхали до Польщі, виробили новий паспорт дитині терміново.
-
Та я і не знаю Трохи хвилююче те очікування Іноді думаю, чи взагалі про нас не забули)
-
Я чекаю з 31 січня на всю мою сім'ю В той же день подала на маму окремо -вона отримала ще на початку квітня А в нас глухо