Імміграція до Манітоби
-
Дякую) знайшла🥰
-
Ви зараз на одруківку звернули увагу, то я правильно зрозуміла?
-
Yw:)
-
Thanks
-
А чого "перліт"?
-
Я сьогодні додавав зверху посилання, хтось питав
-
Я зараз знайду цю інформацію на офіційному сайті і закину сюди, бо я так само цим питанім цікавилась.
-
Вау! Дякую! Я цього не знала! Ба якщо як пишуть, що по 22 місяці чекати, то точно ворк перміту вистачить)
-
Якщо ви подались на федеральний етап, то офіційно на основі того що ваша справа на розгляді на федералці ви маєте право подати на ворк перміт і таким чином подовжити дозвіл на перебування в Канаді.
-
The answer is yes - it will be enough in the nearest future. Also, some say that that score will drop more.
-
Доброго вечора! Скажіть, а поки будемо чекати на пр,то як подовжувати ворк перліт? На яких підставах?
-
Yes EE , Because if we work in Manitoba for 6 months.. We get around 600 points ( MPNP) And after this ielts, master degree , age , experience etc added .. I assumed my points will be 875
-
More than enough. The last four rounds of invitations were in the range of 491-500. That is if I assumed correctly, and we are talking about the EE.
-
Yes bro this EOI to apply MPNP My question is If we get MPNP And next apply for federal For PR.. And for federal we get 875 points? And these are enough?
-
Пошукайте в Україні. Багато вчителів і курсів онлайн.
-
Підкажіть будьласка потрібна віза на аткий передіт в лондоні?
-
Нема ніякого зв'язку ваших родичів і вашим ПР. Вони тут знаходяться на рівних умовах зі всіма українцями і можуть отримати допомогу, якщо потребують. Навіть ті хто подавався на допомоги мають право подаватися на ПР
-
nope. immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/apply/
-
Доброго вечора. Чи є тут хтось хто подавався на продовження терміну перебування в Канаді онлайн, на сайті IRCC але ДЛЯ ДИТИНИ? Напишіть мені будь ласка, а то маю важливі питання і проблеми при поданні заявки і не знаю до кого звернутись. Дякую
-
You mean when i will submit for federal, I have to choose EOI?
22 Jan 2023, 05:40
1688/230861
2 minutes ago