Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, як вклеїти візу в паспорт дитини, доньці створила окремий аккаунт, в неї вже є ворк перміт і все вийшло, а ось сину не вдається, не підтягує потрібні форми на візітор візу. Можливо хтось вклеював неповнолітнім дітям.
-
так - це формальність. Не звертайте уваги. В нас так само було
-
в нас таке було - прийшов пре еррівал лист і медікал екзам. (завтрашнім числом). Потім через пару днів медікал екзам зник чомусь. І повернувся знову аж через місяць. А ще через місяць вже був Екопр))) Я вищу писала тайм лайн - можете по пошуку знайти, якщо цікаво.
-
Всім привіт,хто оновлював син номер онлайн,через скільки часу він оновлюється?На пошту отримав повідомлення що в обробці...
-
Доброго вечора. Підкажіть, що потрібно робити коли отримав Pre - arrival letter?
-
Десь тиждень
-
Окей,дякую.
-
Я писала на електронну адресу клініки, вказала свої дані, номер хелс карти. Мені надіслали результати.
-
Я не памʼятаю щоб такая функція була коли я подавалася. прийде додому у конверті протягом тижня.
-
Вони надсилають на пошту оповіщення?Я при заповненні заявки вказав оновлення онлайн...