Імміграція до Манітоби
-
в нас таке було - прийшов пре еррівал лист і медікал екзам. (завтрашнім числом). Потім через пару днів медікал екзам зник чомусь. І повернувся знову аж через місяць. А ще через місяць вже був Екопр))) Я вищу писала тайм лайн - можете по пошуку знайти, якщо цікаво.
-
Всім привіт,хто оновлював син номер онлайн,через скільки часу він оновлюється?На пошту отримав повідомлення що в обробці...
-
Доброго вечора. Підкажіть, що потрібно робити коли отримав Pre - arrival letter?
-
Десь тиждень
-
Окей,дякую.
-
Я писала на електронну адресу клініки, вказала свої дані, номер хелс карти. Мені надіслали результати.
-
Я не памʼятаю щоб такая функція була коли я подавалася. прийде додому у конверті протягом тижня.
-
Вони надсилають на пошту оповіщення?Я при заповненні заявки вказав оновлення онлайн...
-
Тут скрізь не поспішають. Треба звикати
-
Десь через два тижні
-
Добрий вечір, підкажіть, будь ласка, наступне: 1. подаюсь на федеральний етап, але в аплікації на провінційному не вказала одну з робіт. Чи потрібно вказувати зараз чи краще залишити як є? Сумніваюсь, бо на аплікацію CUAET вказувала цю роботу яку не вказала на номінації. 2. чи рахується, коли їздила в Україну на канікули поки навчалась в Польщі, як подорожі? Вказувала що на період навчання в Польщі була там резидентом.
-
Підкажіть будь ласка що робити далі. Повідомив через форму що змінюю роботодавця, пояснив причини( набагато вища ЗП, більше овертаймів та можливостей кар'єрного зростання), також відправив job offer. Але noc на даний момент нижче. Отримав такого листа у відповідь. Що ще потрібно завантажити?