Імміграція до Манітоби
-
доброго вечора) підкажіть будь ласка, як я можу вирішити цю проблему?
-
Зрозумів, дякую, я теж подумав, просто NOC один для цих професій один, тому таке враження, що все це регульовані професії. Дякую!
-
Вітаємо, Julia! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Sales or crop advisors точно не потрібно ніякі ліцензії
-
immigratemanitoba.com/work/regulated-occupations/
-
Може бути, адже умова SWM може бути порушена. Це раз. По друге, якщо це occupation specific selection, то можуть бути проблеми. Адже вибрали саме по тій професії.
-
Транскріпт- це додаток з оцінками
-
Transcript?
-
та який тип документа має бути для оцінок?
-
employment verification letter
-
Доброго вечора! Завтра подаюсь на EOI. Підкажіть будь ласочка як називається лист від роботодавця, що я повинна запросити, що я рік працюю на full time
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка чи можна десь купити сертифікат CELPIP чи IELTS? Так не хочется вчити спеціально для тесту, в мене англійська на рівні достатньому працювати в офісі з канадцями. Дякую!
-
Доброго вечора всім! Підкажіть будь-ласка, зто вже отримав eCopr, в цього документа є expired date?) Я побачила сьогодні і не можу зрозуміти, невже Pr має срок придатності?)... чи я може щось неправильно розумію
-
ПР на пʼять років
-
"Купити" на сайті CELPIP, прийти в потрібну дату в потрібне місце, за пару годин без проблем здати той тест і отримати результат через 3 дні.
-
І нащо це питання тут задавати? Як можна купити сертифікат? Його можна лише отримати.
-
Доброго дня! Чи можна виїджати з Канади на срок до місяця, коли уже подали аплікацію MPNP?
-
там дата стойть 1 рік від зарахування медицини. До цієї дати ви маєте пройти віртуальний лендинг
-
дивне запитання від людини, яка знає мову. Здаи, отримали бали і все
-
вам не потрібно жодного документа для подачі на ЕОІ. Не беріть ніякий лист від роботодавця аж поки вас не виберуть і не надішлють LAA. Потрібно мати свіжий доккумент для аплікації.
22 Jan 2023, 05:40
168965/238303
about 6 hours ago