Імміграція до Манітоби
-
Доброго. 1. В мене в контракті немає терміну. Я подавала тільки employment verification letter. В ньому написали що працюю і вони не мають наміру це змінювати. 2. Так в мене гроші були на рахунку весь час до отримання е- со PR вказана сума від провінції. 3. Так здавала английську ( всі 6) та французьку ( 7,9,7,6)
-
Та звичайно, для імміграції має бути 30 годин на тиждень, все, що більше - опціонально
-
Добрий вечір! А підкажіть будь ласка, прийшов дозапит на федеральному рівні на Schedule A Background (IMM 5669), це лише на головного апліканта треба заповнити наново чи на всіх, хто в анкеті? Запитую, бо в повідомленні вказано імʼя та прізвище лише головного апліканта. Буду вдячна за відповідь 🙂
-
Дякую!
-
Усім привіт підкажіть що вибрати? Школа 9 класів і училище 4 роки
-
Дякую!
-
Добрий вечір, хтось подавався по тіру асистент механіка 72410, там написано закінчення середньою школи, та курси. Обов'язково для асистента курси підвищення кваліфікації та щось подібне?
-
Вітаю
-
Доброго вечора. Хто подавався вже на новий ворк перміт після 31 березня? Під скажіть будь ласка як це зробити?
-
Вітаємо, Ярослав! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua