Імміграція до Манітоби
-
рахуються роки навчання ПІСЛЯ здобуття ПОВНОЇ шкільної оствіти (10-11 класів). Дивітья ваш атестат про здобуття повної шкільної освіти.
-
Добрий вечір. Записуюсь на біометрію у Service Canada. Там можна обирати більше одного аппліканта, але можна ввести тільки один номер заявки. Порадьте будь ласка, подавати на кожного окремо, чи можна призначити зустріч тільки на мій номер та обрати два аппліканта?
-
Добавляйте ваш додаток в transcript. Без цього не пропустить.
-
я писала Cuaet measures якщо ви маєте на увазі поїздку вашу до Канади
-
А як дізнатися чи я стою на військовому обліку?
-
просять ітлки у тих, хто зробив помилки та має гепи в історії.
-
Чому цю форму у всіх наново просять?
-
Але я можу бути на обліку, я не знаю чи я стою чи ні
-
Я мілітарі форму не заповнювала, написала non applicable
-
Є шанс, моя знайома нещодавно поїхала, майже 2 роки в Канаді Погодили також другу, він в Україні роки 3 не жив. Він полетів також
-
Доброго вечора! Підкажіть, будь ласка, хтось отримував study permit для накачанная в канадскому коледжі, після отримання work permit? Вирішила пройти курси і тепер розумію, що з work permit напевно не маю права на це.
-
Ви подали заявку на федеральному рівні вже? Що Ви там писали?
-
Я теж не знала чи стою на обліку, але коли зайшла в Резерв+ мені одразу запропонувало оновити дані. Потім підтягнулись деякі дані (дата народження та робоча електрона адреса)
-
Це у Вас в резерві+ цей статус вказаний?
-
Це значить що я не на обліку?
-
Один номер і 2 апліканти.
-
Заявку на федеральний подавала до того, як впровадили резерв+. За спеціальністю ніколи не працювала, документів облікових ніколи не мала. Тому на федеральному етапі нічого не вказувала
-
Можна всіх в одній заявці
-
Я отримала повідомлення від університету «швидко пиши свої дані, адресу, для обліку, або диплом не дамо» І після цього дали диплом і тиша. Того я і намагаюсь дізнатися, чи на обліку я чи ні
-
Та то рандомна адреса, коли я тільки в Київ приїхала 7 років назад десь зупинялася на 1 день Я не знаю чого вона там
22 Jan 2023, 05:40
169194/233494
23 minutes ago