Імміграція до Манітоби
-
Можна всіх в одній заявці
-
Я отримала повідомлення від університету «швидко пиши свої дані, адресу, для обліку, або диплом не дамо» І після цього дали диплом і тиша. Того я і намагаюсь дізнатися, чи на обліку я чи ні
-
Та то рандомна адреса, коли я тільки в Київ приїхала 7 років назад десь зупинялася на 1 день Я не знаю чого вона там
-
Адресу замаж
-
На обліку. Все ок.
-
Якщо у неї є диплом магістра по першій чи по другій вищій освіті, то вона магістр.
-
В останньому здобутому дипломі у вас що написано, який рівень освіти? Бакалавр?
-
Work.
-
Подаю заявку на федеральний ,що за дружину про військову службу потрібно написати просто none?
-
Я б краще вказав би той самий рівень, що вказували в номінації
-
Я би заповнив на всіх, щоб for sure.
-
Якщо це тільки училище, то це той варіант де Trade diploma.
-
Так незрозуміло, що правильно вказувати у вашому випадку на федеральний етап? Якщо людина є в резерв+, автоматично вказувати, що маєш відношення до армії і додавати документи? А якщо їх немає?
-
Дякую
-
якщо вона не служила, то none
-
я вчилася на військовій кафедрі, але не закінчила мені здавалося , що якщо я не служила і звання не отримувала, то просто писати нон, тепер і мені цікаво чи я стою на тому обліку чи ні😅 бо по ідеї на військовий медогляд перед кафедрою я ходила і на облік напевно мали би поставити
-
Я не хочу навіть знати 🤩
-
теж про це подумала лише самій цікаво чи я стою на якомусь обліку чи ні😅
-
Нічого незрозуміло, але дуже цікаво, як то кажуть 🤩 ну, ви так чи інакше в армії не служили, не мало б бути питань
-
Доброго вечора! Почали заповнювати анкету на номінацію і виявила що сталася помилка з given name і family name. Це якось можливо виправити?
22 Jan 2023, 05:40
169211/229049
about an hour ago