Імміграція до Манітоби
-
Поздравляю Вас!!!!! 🥳🥳🥳🥳
-
Вiтаю🍀🍀🍀
-
А нам сьогодні чоловікові одобрили ворк перміт, ми подавались на продовження і зняття обмежень ще наприкінці лютого, по куает, але він не громадянин України. Дали до кінця дії паспорта, майже на повних нових три роки. 4 місяці очікування
-
Всім привіт, підкажіть будь ласка найлегший спосіб отримання довідки про не судимість із Польщі, треба мені і дружині. Рахунків і карток польських немає. Є песель і колись був профіль зауфани. Дякую
-
Вам рахунку та польської карти і не треба. Заповнити анкету і надіслати. В пошуку знайдіть, там є детальний опис отримання довідки
-
Дякую
-
поздуркуєте ту марку і квитанцію, прикладете до анкети і надішлете все разом
-
То значить можна оплатити онлайн? А як тоді прикріпити чек про оплату?
-
на сайті робите, реєструватися ніде не треба я платила з канадської карти
-
Але там треба оплата послуг
-
Привіт , Підставка будь ласка безкоштовну школу для вивчення англійської для початківця . Місто Вінніпег . Дякую !
-
oplaty.ms.gov.pl/znaki-oplaty-sadowej/zakup
-
Можете скинути посилання як оплатити з канадської карти? Не можемо знайти. Дякую
-
будь ласка)
-
Дуже дякую
-
вітаю, можливо хтось знає онлайн школу з груповими заняттями для дітей в канаді українською. Курси Англійської та Digital Art
-
і не забудьте попросити квитанцію в пдф для друку її і вкладете в конверт
-
В мене пройшов двічі варіант. Я просто другу дав реквізити який у Польщі, він заплатив та написав моє ім'я. Тому що я не розібрався як платити з канадського рахунку а в банк не хотілось їхати.
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, щодо довідки про несудимість з Польщі. Що потрібно писати у верхньому лівому куті? Чи потрібно залишити це поле пустим?) І у 10-му пункті потрібно писати адресу де я живу в Канаді чи де я жила в Польщі? Дуже дякую!
-
Доброго вечора! Коли підкріпляєш документи на федеральний етап , то їх потрібно прикріпляти окремо? Як от свідоцтво про шлюб , а потім додавати в інше переклад ? Підкажіть, як правильно, дякую за відповіді .
22 Jan 2023, 05:40
169352/231594
19 minutes ago