Імміграція до Манітоби
-
Супер, те, що треба, дуже дякую!👌
-
Так, ми робили запит і вже отримали довідку
-
Hi! Has anyone tried switching to enhanced (EE) nomination by submitting the details of EE profile through the MPNP webform? For example, I wasn't eligible for any of the EE streams at the time of application for MPNP (indicated to active EE profile), but eligible for EE now. MPNP application status is still "received". Thanks.
-
Після отримання eCOPR намагаюся оновити дані для health card через email. Чи потрібно роздрукувати та підписувати від руки eCOPR, чи можна надіслати в тому вигляді що скачали?
-
Доброго дня шановні. Вибачте що ще раз питаю, я думаю що таке питання тут вже було не раз. Але можете підказати будь ласка. Коли звільнюєшся в процесі очікування номінації з роботи та отримуєш новий офер, як це потрібно правильно донести до mpnp ? Дякую Dmytro @western9
-
Ми відповіли вчора, сьогодні подзвонили до них. Вони сказали відповісти ще раз, та додатково написати лист на той email, коли ми заповнили портали 1-2, та коли прийшов ще раз портал 1, та коли ми його відправили, ще раз. Короче це якась вже дурня, ну але не знаю будемо і далі чекати на відповідь, або ще який додатковий лист, який потрібно їм буде додатково заповнити.
-
Неважливо на якому етапі. Ви зобов'язані повідомити MPNP та IRCC про зміну роботи. MPMP повідомити через їхню форму. IRCC через вебформу. secure.cic.gc.ca/enquiries-renseignements/canada-case-cas-eng.aspx Скопіював вам, як робити, тут пан Wes кидав
-
Ні, тільки очікування номінації
-
Так Ви ще не на федеральному етапі? Бо тоді і їм треба