Імміграція до Манітоби
-
Вкажіть, це ні на що не впливає, але вони все одно можуть побачити цю інформацію в своїх базах то ж навіщо це приховувати?
-
На заявку треба "фізичне", зі штампом ательє, далі, на ПР картку знадобиться цифрове (можна зберегти собі тоді ж, коли і робити фізичне).
-
Якщо була одна відмова у візітор візі до США ще у 2010 році, то це треба вказути, я так розумію. У сестри були відмови у візі студентській до Великобританії у 2012 році. Це також все треба вказувати. будь ласка, допоможіть, порадою. @western9
-
можна. і до того самостійно написати на звороті свої прізвище, ім'я та дату народження
-
підкажіть, будь ласка, якщо вчилась в трьох школах, тобто переходила зі школи в школу через переїзди, то вказути всі школи, чи лише останню, де закінчила?
-
Останню тільки, де виданий атестат і додаток
-
Тут неодноразово обговорювалося, що школу вказуєм останню, університети - всі. Наскільки я розумію, це працює для всіх рівнів однаково. І як вказувати попередні, якщо з них немає підтверджуючих документів про навчання?
-
на федеральний рівень так вказувати?
-
Так. Ваша заявка буде в пулі зі всіма іншими заявниками, коли буде вибірка, то вибірають звідти з найкращими балами, чи можуть за професією (зазвичай бали не важливі для цього)
-
А коли ж менi посилати якщо я не знаю якi бали? Чи я мушу заповнити усе й вiдаравити а воно само обере потiм мiй запит якщо буде вистачати балiв?
-
Останню школу.
-
Так, потрібно вказувати.
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка🙏 Чи треба вказувати дитину народжену в Канаді на федеральному етапі ? На номінацію ми не вказували , бо вона ж є громадянином. А на федеральному щось заплуталась
-
Ну спочатку на номiнацiю мiн пiв року чекати а потiм федеральна. Я маю на увазi якщо вони оберуть то зразу проiнформують?
-
Вам прийде лист. Які півроку чекати?
-
Треба. Але зазначте, що вона з вами не іммігрує.
-
А я якось дiзнаюся що заявку вибрали? Мене повiдомлять шо обрали мою заявку i з того часу чекати пiв року мiнiмум?
-
А взагалi якщо бали в нормi довго лист чекати? Як часто проходять виборки ?
-
Дякую
-
Вам прийде лист, якщо виберуть. Ви заповните повну анкету на номінацію, з документами, і тоді чекаєте на саму номінацію. І коли номінацію дадуть, теж прийде лист. Після того вже подавайтесь на ПР.
22 Jan 2023, 05:40
169798/231323
4 minutes ago