Імміграція до Манітоби
-
Так. Ваша заявка буде в пулі зі всіма іншими заявниками, коли буде вибірка, то вибірають звідти з найкращими балами, чи можуть за професією (зазвичай бали не важливі для цього)
-
А коли ж менi посилати якщо я не знаю якi бали? Чи я мушу заповнити усе й вiдаравити а воно само обере потiм мiй запит якщо буде вистачати балiв?
-
Останню школу.
-
Так, потрібно вказувати.
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка🙏 Чи треба вказувати дитину народжену в Канаді на федеральному етапі ? На номінацію ми не вказували , бо вона ж є громадянином. А на федеральному щось заплуталась
-
Ну спочатку на номiнацiю мiн пiв року чекати а потiм федеральна. Я маю на увазi якщо вони оберуть то зразу проiнформують?
-
Вам прийде лист. Які півроку чекати?
-
Треба. Але зазначте, що вона з вами не іммігрує.
-
А я якось дiзнаюся що заявку вибрали? Мене повiдомлять шо обрали мою заявку i з того часу чекати пiв року мiнiмум?
-
А взагалi якщо бали в нормi довго лист чекати? Як часто проходять виборки ?
-
Дякую
-
Вам прийде лист, якщо виберуть. Ви заповните повну анкету на номінацію, з документами, і тоді чекаєте на саму номінацію. І коли номінацію дадуть, теж прийде лист. Після того вже подавайтесь на ПР.
-
Зазвичай, раз на 2 тижні. Но вот сьогодні не було вибірки по SWM (а повинна була б), таке буває.
-
Доброго вечора. Як довго зараз очікувати на продовження ворк перміту? Мій закінчується в травні наступного року.
-
І все? Ну типу, не треба чекати 60 днів після отримання LAA, щоб подати нову заявку ?
-
Зміните інфо в еоі
-
А якщо я подав ЕОІ і зміню позицію в межах однієї компанії? Що треба робити ?
-
А після отримання LAA?
-
Якшо ви ще не отримали ЛАА, то просто змінити інфо
-
Дякую
22 Jan 2023, 05:40
169806/234085
24 minutes ago