Імміграція до Манітоби
-
Новий роботодавець?
-
Роботодавець це висилає в Service Canada
-
Дякую🙏
-
Привіт, цікавить таке питання, мене попросили заповнити форму imm5669e, вказати що робила в 2014 році, так я не вказала коли подавалась на ПР, але в формі тільки 5 рядків, тобто до 2014 я так і не дійшла, де я можу цю інформацію вказати?
-
Дякую ,ще по моніторю групу ,може знвйду схожий кейс
-
О дякую, бо я вже голову зламала що ж робити)
-
Я писала що продовження в ворд файлі який я прикріпила
-
Це ок, завтра прийде на пошту імейл що вони його отримали. Вчора я відправив так само, сьогодні отримав від них повідомлення
-
Підкажіть ,якщо добавити документ у власному аккаунті MPNP , то вони так і залишають у Add document, хвилююся чи добре зробила , бо бачу їх , тобто доступні , що можна їх в будь який момент і видалити .
-
Дякую
-
Робота Банк Сервіс Канада Хелз кард Водійське посвідчення І в мпнп повідомити( вислати скан)
-
Всім добрий вечір. Думаю таке питання вже було але не можу знайти в пошуку. Я отримав продовжений ворк перміт, які документи мені потрібно міняти після цього?
-
Доброго вечора, підкажіть будласка де краще, та скільки приблизно коштуватиме переклад паспортів та дипломів, чи хтось робе це у Вінніпегу?? ?
-
Дякую)))
-
Найкраще самим перекласти, роздрукувати і безкоштовно завірити в Імігрант центрі на 100 Adelaida St.
-
Якщо у вас є переклади то вам не потрібно в імміграційний.
-
Хто може підказати, я подався на скіл воркер манітоба и отримав LOA, подав повну заявку. Я працюю все 10.5 місяців на одному роботодавці, через який час я можу змінити роботодавця? Так щоб це не вплинуло на заявку
-
immigratemanitoba.com/immigrate/skilled-worker/webform/
-
Це на сайті mpnp?
-
Слідуйте процедурі по зміні роботи.
22 Jan 2023, 05:40
169870/234209
less than a minute ago