Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня. Я вибачаюсь, скажіть ось тут мені шукати та чекати на свій ROE? І чи є в работодавця якісь офіційний таймінг для подачі цього документа в сервіс кєнєда? Наприклад якщо я звільнилась 19 го то чи варто мені писати вже роботодавцю щоб дав цей документ? Я просто вже хочу написати NMP що я звільнилася та там же одразу треба додати це документ. Дякую заздалегідь
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, коли і як подавати на нові паспорт і ворк перміт, якщо обидва закінчуються 30 травня 2025 року. За скільки до закінчення можна подавати на новий паспорт? І як поставити візу у новий паспорт?
-
Пишу Вам в приват
-
Чому? Деякі отримують офер знаходячись не в Канаді та їдуть вже на конкретну роботу (якщо гарний фахівець)
-
Тобто, щоб отримати 700+ треба лонг терм джоб оффер мати як мінімум, що дає 500 балів. А для людини, яка не в Канаді це нереально.
-
Я тому і питаю. Як бали набігають 700+. Навіть через стратегічні ініціативи. Ну до прикладу українець відпрацював рік в Манітобі і виїхав наприклад у Європу він може податися по СВО. Пройшовши виїзду сесію представників Манітоби.
-
Я вибачаюсь, підкажіть будь ласка цю форму яку ви мені скинули, який тут пункт вибирати для того щоб їм сповісти про зміну роботи? Дякую
-
Я вважаю permanent residence, applied online Не забудьте ще про mpnp
-
Не бажано, це одна з умов за якою ви отримали номінацію і на федеральному етапі можу бути питання по невідповідності до умов за якими вам надали номінацію. Як мінімум - затягування процесу до вияснення питань, а як максимум - відхилення заявки за порушення умов номінації.