Імміграція до Манітоби
-
Добрий ранок,підскажіть чи можна зробити рефаунд комісії яку я заплатила на федеральному етапі,1210$?
-
Підкажіть будь ласка, якщо сімейна пара розходиться після здачи біометрії на федеральному рівні, чи може отримати ПР основний аплікант, чи треба буде все заново робити?
-
добрий ранок! маю питання: зранку засабмітила application на провінційному рівні, здійснила оплату. статус заявки:pending. проте щойно прочитала в чаті, що переклад усіх документів треба разом з оригіналом в одному файлі прикріпляти, а я зробила окремо оригінал і окремо переклад. Варто чіпати заявку та перегружати документи по-іншому? чи залишити так як є? дякую!
-
Є якісь помилки. Вам там чітко кажуть, що ви не слідували інструкціям.
-
ні, на провінційному
-
Думаю, що обговорення було федерального етапу
-
та і зробила, вказала і в назві файлу, і поставила ✅ що це сертифікований переклад
-
Якраз в окремих файлах потрібно. Відео 3.
-
Наскільки я знаю не обовʼязково в одному документі. Завантажуєте оригінал, а потім переклад і вказуєте просто що то переклад.
-
Добрий ранок. Хтось має цю форму у PDF форматі? Дякую
-
Заробіток для молоді, за інформацією пишемо в приватні повідомлення!
-
@gonardfreeman хоче кікнути @hggytykj з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
У нас зайняло майже 2 години. Залежить від черги до імміграційного офіцера. Може бути і 3-4 години. Обов'язково мати квиток до Вінніпегу із собою.
-
Доброго дня, Скільки часу треба закладати щоб залендитися у першому аеропорту Канади (наприклад, Монреаль або Торонто)? Дружина з дитиною отримали ПР в Канаді. Чоловік буде тільки летіти в Канаду. Прошу поділитися своїм досвідом. Дякую
-
Друзі, всім привіт. Хотів спитати, хто вже подавався на ПР, Чи достать но будет надати тільки диплом з вищою освітою (без додатку), щоб отримати додаткові бали?
-
Недостатню. Потрібно мати транскрипт, тобто додаток до диплому..якщо немає, то пистати LOE з вказанням причин. Найбільша проблема - зараз дехто активно купує несправжні дипломи, а це дуже легко перевіряють на провінційному чи федеральному етапах.
-
Вибачте а це фото яке на паспорт можна і для федерального етапу використовувати?
-
Там в листі пише schedule 4
-
Але це повна «…»)) що це таке)) в мене немає слів 😁🙈😁
22 Jan 2023, 05:40
170183/230031
2 minutes ago