Імміграція до Манітоби
-
Дозапит - уточнення по наданій інформації. Це не стосується базової інформації, як от за якою програмою продаються.
-
Мені краще їх виправити та через веб форму надіслати?
-
Виглядає як завернута заявка?)
-
Доброго дня чи можна переподати на дозвіл на роботу по новому паспорту?
-
Навіщо ,у важ же цього не все ,поставили сінгл ,а там if то треба заповнити знизу
-
Старі ворк перміти потрібні на федеральному рівні?
-
Добрий день усім! Підкажіть, будь ласка, перебування в країні 6 і більше місяців це рахується підряд безперервне перебування, чи сумуються всі періоди за 10 років? Наприклад, в 2018 році 2 місяці, в 2019 теж 2 місяці. Чи рахуватимуть це періоди федеральні офіцери, як 4 місяці в сумі, чи це має бути безперервне перебування в країні 6 місяців і більше? Я запитую це з тією метою, щоби знати, чи потрібна нам справка про несудимість з тієї країни. Дякую заздалегідь за відповіді. @western9 Dmytro буду вдячна за ваші поради
-
Чи є вимога стосовно кількості коштів на рахунку по SWM? На федеральному етапі?
-
Ні, таке не рахується
-
дякую. Перестраховуюсь. Мабуть, overthinking )))
-
підкажіть, будь ласка, якщо у мене немає українського офіційного досвіду роботи мені не потрібно писати розширене резюме? бо я працюю не по спеціальності тут
-
Ну тоді так писати, що unemployed
-
справді нічого не робив
-
8 років нічого взагалі не робив? Нонсенс.
-
а неголовному апліканту який не працював потрібно робити резюме? універу не було, тільки школа, далі безробітній і далі тут робота з 18 років до 26 безробітній
-
Чи потрібно форму 0008_4e роздруковувати, підписати і відсканувати? Бо там має бути підпис основного заявника
-
дякую!
-
А, то так і кажіть :) мабуть і не потрібно тоді.
-
Ви ж все одно вказуєте свою історію за останні 10 років. Яка проблема відразу додати резюме, щоб не було лишніх запитань? Я б так зробив, якщо чесно.
-
а там у вас не пропонує цифровий підпис? я щось таке одним оком бачила але можу помилятися
22 Jan 2023, 05:40
170259/230204
10 minutes ago