Імміграція до Манітоби
-
В мене офіційна дуже довга Але є і абревіатура типу, що завжди використовували
-
Я б завів я міг скорочував Ну не зовсім абревіатуру, але щось прибрати/ скоротити можна
-
Я зрозуміла, дякую вам. Наскільки я знаю коли відкривала карточку нас попереджали що не можна закидати на кредитку більше , вказаного ліміту, то це правда так ? Хіба йти до них і просити щоб збільшили ліміт якщо це можливо, а чи можна щоб хтось оплатив?
-
Можна, в UPS спеціально надсилають штамп на пошту, щоб його обʼєднали з цифровим фото
-
Добрий день. Хто-небудь може підказати, якщо після відправки документів через веб форму http://secure.cic.gc.ca вже 4 дні немає підтвердження (будь-якого, навіть від donotreply бота), що їх отримали і тим паче додали, то краще одразу слату тіж самі документи по другому колу? Там документів було 52 файли з супровідними листами в десь 15 имейлах через форму. Жодного підтвердження. Дякую
-
Шість років це Master's, 125 А в дипломі що написано?
-
О Ось дивіться я робив так, писав як Master's, але прикріпляв ще витяг з закону що зараз це Магістр, нещодавно ще раз кидали тут
-
Я маю на увазі, 4 роки в мене написано на дипломі бакалавр, 5 років - є що написано спеціаліст, 6 років написано на дипломі магістр Є щось написано наклштат подібного в Вас?
-
Це вам знадобиться на етапі документів
-
Я зберіг Ось