Імміграція до Манітоби
-
Можна, в UPS спеціально надсилають штамп на пошту, щоб його обʼєднали з цифровим фото
-
Добрий день. Хто-небудь може підказати, якщо після відправки документів через веб форму http://secure.cic.gc.ca вже 4 дні немає підтвердження (будь-якого, навіть від donotreply бота), що їх отримали і тим паче додали, то краще одразу слату тіж самі документи по другому колу? Там документів було 52 файли з супровідними листами в десь 15 имейлах через форму. Жодного підтвердження. Дякую
-
Шість років це Master's, 125 А в дипломі що написано?
-
О Ось дивіться я робив так, писав як Master's, але прикріпляв ще витяг з закону що зараз це Магістр, нещодавно ще раз кидали тут
-
Я маю на увазі, 4 роки в мене написано на дипломі бакалавр, 5 років - є що написано спеціаліст, 6 років написано на дипломі магістр Є щось написано наклштат подібного в Вас?
-
Це вам знадобиться на етапі документів
-
Я зберіг Ось
-
Хто знає, як називається ця форма, яку потрібно заповнювати за дитину від попереднього шлюбу яка не імігрує з вами? Бо не можу знайти, дякую 🙏🏼
-
На федеральному етапі форма зберігається так само як на провінційному? Я маю на увазі можна заповнювати по частинах, а не за один раз?