Імміграція до Манітоби
-
Вітаю. Ми вже маємо PR. Зараз хочемо подати документи для мами і вітчима по програмі relatives. Мама буде основним аплікантом, вітчим depends. Вона приїде в Канаду, а він (по зрозумілим причинам) залишається в Україні на невизначений час. Питання такє - як вони можуть підтвердити свій common law? Вони живуть в Україні вже 15 років. Хто вже має досвід з цим питанням - як підтвердити common low якщо вони живуть в Україні.
-
скажіть, будь ласка, додаю освіту для головного апліканта на федеральному етапі їм потрібна усі роки освіти (у мене була школа, гімназія, ліцей і академія) чи тільки додати універ дати і закінчення ліцею дату (це був 10-11 клас)? бо на провінційному я вказувала лише так дякую за відповідь
-
Доброго вечора усім! Чи володіє хтось інформацією про продовження WP ? Чи можливо це зараз, чи платиться і скільки? Паспорт діючий до жовтня 2027 р. Дякую)
-
Доброго вечора! Ситуація наступна, доньці продовжили перміт але замість стаді видали ворк ( доньці 10 років) та зробили помилку у прізвище. Я заповнив всі необхідні форми та відправив ворк перміт та всі необхідні документи поштою. Прийшов стаді перміт але зі старим терміном. Чи можна щось зробити? Нам з дружиною продовжили до 2027 року.
-
Ні, це плата за заявку
-
Це на рік часу?
-
Підкажіть будь ласка ,що робити? починаю заповняти аплікацію на федеральний рівень і бачу що допустила помилку коли заповняла аплікацію на номінацію. В мене дитина від першого чоловіка і я написала відношення до головного апліката child, а тепер бачу що треба було вказати step - child.(офіцер питав по телефону і чоловік пояснив що дитина не рідна йому) Тепер як напишу правильно буде розбіжність між провінційною і федеральною заявкою.
-
Це називається virtual debit card і її можна замовити в мобільному застосунку RBC та не чекати на пошту
-
Для початку треба прочитати опис групи 😌
-
Всем доброго вечера! Подскажите ,пожалуйста! В werk permit стоит ограничение : not authorized to work in childcare,primary/ secondary school teaching, health service field occupations - т.е. работать с детьми. Это касается только учителей ? Планирую работать спортивным тренером, но тогда нужно " снимать ограничения" и менять сам бланк " пермита" ?
-