Імміграція до Манітоби
-
Деякі не долітають. Наприклад, були випадки, коли такі люди запитують: "Чи потрібна віза, якщо летимо транзитом через США?" Їм якісь розумники радять, що не потрібна. Вони нічого не перевіряють, купують білети, а потім я бачив пости в фейсбуці: "Купили квитки на останні гроші, нас не пустили на літак"
-
І такі летять в Канаду, потім ниють що жити не можливо і вертаються. Смішно
-
Ледащо
-
А тепер дивіться яка у вас гарна логіка: ви просите людей допомогти і, як мінімум, витратити свій час на написання тексту та на його чітке формулювання. А могли би самі знайти інформацію та прослухати її у фоновому режимі, не відволікаючись від ваших корисних справ. Отже ви не цінуєте час інших людей, аби тільки вам було зручно. І не потрібно сидіти шукати днями в інтернеті-достатньо ввести в YouTube "вклейка візи Канада".
-
Є YouTube, там океани інформації по тим документам, які потрібні для вклейки візи. Вчіться самі шукати інформацію.
-
Дуже дякую)
-
DHL відправляють цим кур'єром.
-
Там пришов один документ,в якому пишуть що я можу поділитися на вклейку в 30 днів... більш немає ні якіх документів, які потрібно відправляти поштою где їх взяти не можу зрозуміти
-
Я не бачу ніяких незручностей і мінусів
-
Дякую. А взагалі це зручно? Які мінуси взагалі?
-
Воно не має ні на що впливати, ніякої різниці яким чином отримуєте зарплатню
-
Добрий день ) Із новоприбулих, розкажіть хто як швидко влаштувався на роботу і куди. Дівчата і чоловіки. Яка зарплата.. може для когось це секрет, я вибачаюсь. Але цікаво, як швидко і яку роботу можна знайти..
-
На вклейку візи ви роздруковуєте всі доки (з переліку), заповнюєте шаблон на обробку персональних даних, сплачуєте та роздруковуєте оплату на зворотню доставку, та відправляєте за адресою візового центру. Спочатку виберіть візовий центр ( то може бути Варшава, Відень чи інший). На сторінці візового є реквізити для оплати зворотньої доставки ( тільки їх доставка!!!) Відправлять на вами вказану адресу. Ніяка реєстрація вам не потрібна.
-
І можливо хтось знає якою кур'єрською службою відправляють паспорт після вклейки візи у Відні? Буду вдячний за інформацію. Гарного всім дня
-
Всім привіт. Хто стикався з оплатою за роботу в формі чеків? Які + та - підкажіть будь-ласка? Чи вплине це в майбутньому для подачі на PR
-
Упс.. Або я не уважна спросоння, або вже відредаговано)))
-
Так, Відень - це Австрія. Так кажуть в поштову скриньку просто кидають
-
Відні то Австрія?
-
Да я біометрію здав, мені
-
Так, потрібна біометрія, але людина шукає, де подати вже паспорт на вклейку. Наприклад у Відні це можна зробити без запису
22 Jan 2023, 05:40
17048/229576
12 minutes ago