Імміграція до Манітоби
-
Родичам і друзям
-
1.www.gov.mb.ca/health/mhsip/index.html 2.www.canada.ca/en/employment-social-development/services/sin/receiving-updating.html
-
Вітаємо, Roman! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Дякую дуже )
-
То саме питання
-
Усім привіт. Хотів запитати. Чи можна родичам подаватися на PR по програмі воззʼєднання родин, якщо мені прийшов portal one? Чи треба чекати поки я вже фактично його отримаю?
-
Ви маєте ПР? Якщо ви маєте на увазі, чи можете бути Manitoba supporter для когось і одночасно подавати своїх рідних через family reunification, то можна.
-
Ви повинні мати eCoPR на руках, щоб їх подати. Портал 1 не є підставою для помітного резидентства. Ви повинні мати статус постійного резидента
-
Ні, через MPNP account add document
-
Є тут колишні моряки, хто вже подався на федеральний етап? Як ви заповнювали травел? По 1 дню писали країни посадки/списання?
-
А до якого програма воз'єднання родин?
-
Я як в Польщі продовжувала то вклеювала.
-
А якщо наприклад почати заповнювати анкету для PR по програмі для родичів до того як фактично він прийде. У випадку якщо програма буде підходити до кінця. В розрахунку на те що PR встигне прийти за період даний для збору документів?
-
Тільки для близьких родичів, типу батьки, брати чи сестри.
-
Аплікація дійсна 60 днів. Потім буде видалена системою, якщо не подати
-
Фактично виходить, маємо бонусні 60 днів
-
Та чому бонусні? Не дуже розумію.
-
до жовтня
-
Маю на увазі триватиме вона скіки ще
-
Люди, привіт. Чи може хтось порадити як найкраще переслати документи з України. Щиро дякую
22 Jan 2023, 05:40
170497/231580
8 minutes ago