Імміграція до Манітоби
-
На вклейку візи ви роздруковуєте всі доки (з переліку), заповнюєте шаблон на обробку персональних даних, сплачуєте та роздруковуєте оплату на зворотню доставку, та відправляєте за адресою візового центру. Спочатку виберіть візовий центр ( то може бути Варшава, Відень чи інший). На сторінці візового є реквізити для оплати зворотньої доставки ( тільки їх доставка!!!) Відправлять на вами вказану адресу. Ніяка реєстрація вам не потрібна.
-
Відні то Австрія?
-
Да я біометрію здав, мені
-
А як же бути,в живу не приймають,на сайті зареєстроватись не можливо???
-
Підкажіть будь ласка, бо теж не дуже добре розумію, якщо за останні 5 років я працювала по одному і тому самому NOC у двох фірмах в одній 2 роки і 3 міс і одразу без жодного дня перерви перейшла працювати до іншої фірми і пропрацювала там 10 місяців (той самий NOC але трохи інша посада), то мені зарахують 3 роки стажу чи 2 ?
-
Приклад. Я працював в Україні з липня 2017 по липень 2020. Тобто 3 роки. Приїхав у Канаду у травні 2022 і відразу пішов працювати. У грудні буду подавати ЕОІ. На той час я буду рахувати стаж для фактору 3 починаючи з грудня 2017 року. Тобто, у мене буде тільки два повні роки роботи в Україні, відповідно я можу клеймити 10 балів, а для фактору 5 буду клеймити 12 за досвід роботи у провінції (6 місяців). Сподіваюся, такий приклад допоможе зрозуміти систему балів.
-
Рахують виключно повні роки. Якщо ви працювали 3 роки за останні 5, то вам так і порахують. ВАЖЛИВО! До уваги береться тільки робота, на якій ви працювали 6+ місяців. Тобто, якщо ви працювали по 3-4 місяці протягом року на різних роботодавців, цей досвід буде не зараховано. Там чітко пише only fulltime job of 6 months (continuously) or longer will be taken in consideration. Наприклад, аплікант не працює останні два роки, але до цього працював 3 повні роки на одного роботодавця. Йому зарахують 3 повні роки. Він приїхав до Канади, тут попрацював 6+ місяців і вже може подаватися, бо буде зв'язок із провінцією. Але бали за цих 6 місяців у Factor 3 не підуть. Тільки за 3 роки, які він відпрацював в Україні. 6 місяців підуть до factor 5.
-
Пане Василь, вибачте, що уточняю 100500-й раз, але раніше не дуже розуміла Factor 3, а після цієї переписки ще більше незрозумілостей. Тобто, якщо звільнюся перед від'їздом, знайду роботу за місяць-два, плюс 6 місяців, то українського стажу виходить 4 роки для F3? А чоловік звільнився на початку війни і якщо піде знов на роботу, то це все одно буде мало і в нього буде лише попередні 3 повні роки. Правильно?