Імміграція до Манітоби
-
Для вас це нічого не значить. Через деякий час печатка цього нотаріуса оновиться і все. Ваші доки дійсні завжди
-
Якщо б були 4 та вище я би не питала 😂 але на жаль ні 😐
-
В мене теж зі строком 😢
-
Ось і я вагаюсь, бо здавали, але маємо не прохідний біл тому я заплуталась
-
🤔🤔🤔 тобто за вимогами бали не нижче 4, йдемо з тір 2 а маємо наразі 2 с рідінга 😐 вони не скажуть допобачення, бо щось ви припухли?
-
Я б відповів так Бо здавали ж
-
Якщо TEER 2, то пробуйте подаватися навіть із таким результатом. Бал буде вищий, а як передасте, то оновите бали
-
Велике дякую давно читаю чат та бачила досвід інших людей🙂 ми готуємось, але поки що бали 5 5 5 та рідінг вийшов 2 😐
-
Ця дата це коли закінчується ліцензія нотаріуса, документ буде дійсний. Посвідчувати знову нема потреби
-
Так, я це знаю. Але ж і питання там стоїть чи здавали тест. Ми здавали але він не підходить. Ось і питаю чи буде помилкою якщо напишу що не здавали(але ж ми здавали) 🙄
-
Так, я знаю за тір, тому не додавала тест. Дякую
-
Так, скажуть, що припухли, якщо додасте такий результат. Teer 2 передбачає, що ви знаєте англійську на досить хорошому рівні, десь на CLB 6. Тому краще не додавайте результату, подавайтеся без англійської.
-
Та вже 3,5 місяці як.
-
Три останні місяці на момент заповнення.
-
Дякую
-
Початок першого і кінець другого.
-
Доброго вечора Хтось щось знає. Програма для воззʼєднання українців продовжать,після 23 жовтня чи це кінцева дата?
-
Не треба оновлювати, то expire печатка нотаріуса, а переклади документів терміну дії не мають. Уточнювала особисто у іммігрант центрі, бо теж звернула увагу)
-
Можете перевірить ось тут: ircc.canada.ca/english/visit/biometrics.asp Але зазвичай на PR ще раз окремо треба здавати біометрію, якщо попередня була для visitor or study/worker, та не має значення що вона ще валідна.
-
Дякую
22 Jan 2023, 05:40
170650/229175
4 minutes ago