Імміграція до Манітоби
-
Так, скажуть, що припухли, якщо додасте такий результат. Teer 2 передбачає, що ви знаєте англійську на досить хорошому рівні, десь на CLB 6. Тому краще не додавайте результату, подавайтеся без англійської.
-
Та вже 3,5 місяці як.
-
Три останні місяці на момент заповнення.
-
Дякую
-
Початок першого і кінець другого.
-
Доброго вечора Хтось щось знає. Програма для воззʼєднання українців продовжать,після 23 жовтня чи це кінцева дата?
-
Не треба оновлювати, то expire печатка нотаріуса, а переклади документів терміну дії не мають. Уточнювала особисто у іммігрант центрі, бо теж звернула увагу)
-
Можете перевірить ось тут: ircc.canada.ca/english/visit/biometrics.asp Але зазвичай на PR ще раз окремо треба здавати біометрію, якщо попередня була для visitor or study/worker, та не має значення що вона ще валідна.
-
Дякую
-
99% кінцева дата.
-
Так, краще оплатити, щоб потім не чекати окремо спочатку оплати, потім запиту на біометрію, це плюс пару тижнів до розгляду. З червня минулого року повторна біометрія обов'язкова
-
У мене таке було, навіть не могла додати свою аплікацію і при пошуку казали ще немає, але допомогло змінити браузер, на телефоні все теж добре відкривалось
-
Так ви повинні були подати аплікацію на номінацію. Остання вибірка була 30 квітня
-
Дякую за відповідь. Так само, є AOR, але нічого не можливо відкрити, або загрузити аплікацію.
-
Привіт усім. Маю питання якщо я пройшов по Skilled workers overseas Ukraine stream. То я підпадаю під усі умови програми чи є якісь зміни відносно звичайної SWO ?
-
Тільки ім'я
-
Ох розумію що ви зараз відчуваєте 😅 Я через телефон все додала, а тут вже за браузер підказали. Я так розумію у нас AOR з різницею в 1 день прийшов. Сподіваюсь все швидко розглянуть 🤞🏻
-
Допоможіть будь ласка. Що моється на увазі (при хаповненні на федералку): Enter all names in English and in your native language Чи тільки імена, або усі назви? Місто нарожденні, країна, тощо
-
Ви подалися на номінацію? То вже пройшло 60 днів з моменту вибірки. До чого ваше запитання про умови?
-
Я її пройшов
22 Jan 2023, 05:40
170661/235838
about an hour ago