Імміграція до Манітоби
-
Я б не сиділа в цьому чаті якщо б вважала його адмінів не компетентним людьми. Багато чого написано на сайті на практиці трохи інакше виходить. Усе пізнається з практикою
-
Коли я відповідаю на питання мені пише ось це. «If you apply for permanent residence You need to give biometrics. If you’re between 14 and 79 years old, you need to give your fingerprints and photo for all permanent residence applications, even if you already gave us your biometrics and they’re still valid. This includes: • family class • economic class • persons with refugee, protected person, or asylum status in Canada»
-
Я тут і перевіряла. Я ж про це і кажу, пише що валідно. Але по факту людям приходить дозапит. І як тут вже відповіли, що це можна використовувати для візи/ворк перміту, а для пр треба здавати заново
-
Так, так. Я про це і кажу. І потім це затягує час. Тому краще одразу оплатити
-
Так
-
Там при заповненні дає опцію одразу оплатити і біометрію?
-
Вам надійде лист пізніше, коли ваш офіцер відкриє надіслану вами форму. В листі буде йтися про те, що ваш запит чи документи взято до розгляду. Це формальний автоматично згенерований лист, відповідати на який не треба.
-
Як відправляєш відповідь на дозапити по посиланню в самому листі (посилання на веб форму), чи приходить лист, що документи прийнято? Мені нічого не прийшло. Вже хвилююсь.
-
Дякую! @western9 і Вам дякую
-
Доброго ранку усім. Чи потрібно повідомляти провінційну власті, якщо дитині продовжили термін дії паспорту? Бо ж відразу після продовження паспорту подамся на візітор рекорд для дитини. Номінацію отримали 19 червня. Завтра буду у Вінніпезі на виїзному консульський обслуговуванні, щоб продовжити дочці паспорт. У неї закінчується 27 липня паспорт. Отож, чи потрібно провінцію повідомляти про продовження терміну дії паспорту та про новий візітор рекорд? Дякую за відповіді А на федеральному рівні потрібно написати letter of explanation, що означає та печатка , яку консул поставить у паспорт?
-
Ми коли робили нові паспорти та новий Стаді перміт дитині, то провінцію ні про що не повідомляла, а на федеральний рівень відправила копії нових документів через веб-форму. Хоча мені в чаті тут потім писали, що то не є обов'язковим, адже ці документи не змінюють статус у Канаді — тобто на ваш розсуд, я так розумію