Імміграція до Манітоби
-
Так
-
Там при заповненні дає опцію одразу оплатити і біометрію?
-
Вам надійде лист пізніше, коли ваш офіцер відкриє надіслану вами форму. В листі буде йтися про те, що ваш запит чи документи взято до розгляду. Це формальний автоматично згенерований лист, відповідати на який не треба.
-
Як відправляєш відповідь на дозапити по посиланню в самому листі (посилання на веб форму), чи приходить лист, що документи прийнято? Мені нічого не прийшло. Вже хвилююсь.
-
Дякую! @western9 і Вам дякую
-
Доброго ранку усім. Чи потрібно повідомляти провінційну власті, якщо дитині продовжили термін дії паспорту? Бо ж відразу після продовження паспорту подамся на візітор рекорд для дитини. Номінацію отримали 19 червня. Завтра буду у Вінніпезі на виїзному консульський обслуговуванні, щоб продовжити дочці паспорт. У неї закінчується 27 липня паспорт. Отож, чи потрібно провінцію повідомляти про продовження терміну дії паспорту та про новий візітор рекорд? Дякую за відповіді А на федеральному рівні потрібно написати letter of explanation, що означає та печатка , яку консул поставить у паспорт?
-
Ми коли робили нові паспорти та новий Стаді перміт дитині, то провінцію ні про що не повідомляла, а на федеральний рівень відправила копії нових документів через веб-форму. Хоча мені в чаті тут потім писали, що то не є обов'язковим, адже ці документи не змінюють статус у Канаді — тобто на ваш розсуд, я так розумію
-
Запитання стосовно форми 0008, там треба вказати попередні прізвища, якщо вони були. Але на це є лише 1 поле. Тобто лише 1 прізвище можна додати. Що робити, якщо треба додати 2? Через кому пробувала, не можна