Імміграція до Манітоби
-
Ми коли робили нові паспорти та новий Стаді перміт дитині, то провінцію ні про що не повідомляла, а на федеральний рівень відправила копії нових документів через веб-форму. Хоча мені в чаті тут потім писали, що то не є обов'язковим, адже ці документи не змінюють статус у Канаді — тобто на ваш розсуд, я так розумію
-
Вітаю! Комусь вдалось зробити довідку про несудимість з Італії? Поділіться інформацією будь-ласка!
-
Ми шукаємо талановитих людей на роботу, за подробицями в ЛС!
-
Talented in which area? ))
-
If you offer a job, first of all write publicly (NOT PM): 1) what exactly you offer; 2) which company; 3) is it something real or again scam )))
-
Dmytro хоче кікнути @ytyttytyvb з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Запитання стосовно форми 0008, там треба вказати попередні прізвища, якщо вони були. Але на це є лише 1 поле. Тобто лише 1 прізвище можна додати. Що робити, якщо треба додати 2? Через кому пробувала, не можна
-
Пропоную роботу! Стажування оплачується! Не віддалено! За подробицями пишіть в ЛС
-
Доброго дня, чи є тут хтось, хто приїхав до Канади за CUAET візою після 31го березня цього року? Чи отримали ви work permit якщо подавалися на нього при оформленні візи?
-
Хтось тут розуміється на GCMS Noted ? Бо мені важкувато щось там найти 🙏
-
я не знаю і нехай мене поправлять якщо що, але здається колись це вже обговорювали і відповідь була що термін дії ліцензії нотаріуса не впливає на валідність перекладу
-
люди в чаті писали, що наче не критично то стосується оновлення штампу нотаріусом. (але то не точно 😄)
-
Підкажіть будь-ласка, чи отримали Ви відповідь на своє запитання? Теж цікавить.
-
Всім привіт 🙋🏻♂️ Чи є хтось тут хто подавався на ПР по спонсорству (одруження с громадянином Канади)? Якщо в когось є про це інформація будь ласка напишіть мені в приват🙌🏼
-
Доброго дня . Чи відправляв хтось поштою оригінальний WP , якщо була допущена помилка , щоб змінили ?
-
,а нащо він їм ? Вони виправлять вашу інформацію, роздрукують новий і вишлють вам.
-
Там все дуже просто. Спонсор має відповідати вимогам і все. Також перевіряють шлюб на фіктивність. Якщо у вас все гаразд, то там заповнити аплікацію на ПР займає тих самих 2 години як і для тих, хто йде як provincial nominee.
-
Там є спеціальна форма , де потрібно заповнити документи які з помилками , щоб виправили . От я відправлю ,щоб вписали cuaet .
-
Ви можете зайти на IRCC, там є чек листи
22 Jan 2023, 05:40
170738/231003
7 minutes ago