Імміграція до Манітоби
-
Всім привіт 🙋🏻♂️ Чи є хтось тут хто подавався на ПР по спонсорству (одруження с громадянином Канади)? Якщо в когось є про це інформація будь ласка напишіть мені в приват🙌🏼
-
,а нащо він їм ? Вони виправлять вашу інформацію, роздрукують новий і вишлють вам.
-
А що з приводу документів які потрібні для цього всього (для апліканта та мене, якщо мене будуть спонсорувати)?
-
То заповніть форму і чекайте нового документа, на існуючому вони нічого не будуть писати.
-
Підкажіть будьласка. Прийшла така інформація: Note: You only need to pay biometric fees at this time. When your application is processed, you will receive further instructions on when and how to give your biometrics. For more information on biometrics, please visit the IRCC website at www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/campaigns/biometrics/facts.html Я відправив оплату за біометрію. Я повинен чекати подальшіх інструкцій коли сдавати біометрію?
-
Коли відправляєте через ircc webform документ, то має прийти автоматичний лист коли документи отримають Ось так виглядатиме
-
Але як дуууже довго чекатимете, дзвоніть до них і питайте чи мають все що треба I've learnt that the hard way
-
Конкретно цей лист мені прийшов через 2 дні після того як відправив документи Другий раз відправляв то взагалі нічого не отримав, просто через тиждень прислали інші запити, то думаю що те що було раніше отримали😕