Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть будьласка. Прийшла така інформація: Note: You only need to pay biometric fees at this time. When your application is processed, you will receive further instructions on when and how to give your biometrics. For more information on biometrics, please visit the IRCC website at www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/campaigns/biometrics/facts.html Я відправив оплату за біометрію. Я повинен чекати подальшіх інструкцій коли сдавати біометрію?
-
Коли відправляєте через ircc webform документ, то має прийти автоматичний лист коли документи отримають Ось так виглядатиме
-
Але як дуууже довго чекатимете, дзвоніть до них і питайте чи мають все що треба I've learnt that the hard way
-
Конкретно цей лист мені прийшов через 2 дні після того як відправив документи Другий раз відправляв то взагалі нічого не отримав, просто через тиждень прислали інші запити, то думаю що те що було раніше отримали😕
-
Вітаю! Чи стикався хтось з таким? Порадьте як виправити🙏🏻 P.S. Перевірила та виправила все що можна декілька разів, нічого не допомагає
-
Дякую!
-
Так Повідомити все одно треба
-
Підскажіть будь ласка, якщо знайшов нову роботу, чи потрібно повідомляти MPNP? Йду по спецвібирці SWO. Дякую.
-
Ви по якій програмі пішли?
-
Що ви додали в job offer? Поверніться на Документи - Job offer, покажіть що там
-
Коли не просто номінацію, а резиденство, то авжеж ніяких проблем
-
Зробіть ще раз Проблема саме там