Імміграція до Манітоби
-
@Zolo4evskaya, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Від провінції, так. Якщо ви повідомили через MPNP form.
-
Але ви можете зловити два слоти на різні дні, роздрукувати підтвердження або просто їм показати в телефоні/мейл, і приїхать з двома дітьми в один день
-
Просто нам сама офіцер відповіла и сказала,щоб додали новий офіцер у веб форму mpnp і потім буде desicion.Але вже пройшов тиждень,а новий офіцер з 2 липня😀
-
Чи хтось наразі чекає ecopr після портал 2?
-
Ніякого desicion не буде, вони просто скинуть вам що додали джоб офер, так в мене було
-
Вітаю! Порадьте міграційного консультанта, будь ласка) Буду дуже вдячна
-
Спробуйте зловити хоча б один слот на дитину. Я в понеділок була в Торонто. У людей брали документи на двох дітей в один запис.
-
Привіт, хтось подавав на продовження вору перміту вже платно після 31 березня? Якщо чоловіку дали продовжений перміт , а зараз треба заповнити дружині .
-
Будемо пробувати🤗
-
Ні, всьо гуд
-
Доброго вечора Може хтось знає як впливає зміна роботи на таксу?
-
Аналогічно 😢, хоча дивилась по чату до 5 днів очікування у багатьох
-
Завтра буде тиждень очікування
-
Всім привіт коли мені прийшов запит на оплату біометріі який я оплатила після оплати мені просто самій записатись на біометрію в Servic Canada ?чи чекати ще один лист ?
-
В гово вчора прийшло підтвердження про біометрію на новий ворк перміт?
-
Вони прийняли документи, що Ви відправили
-
@western9 добрий день, підкажіть, будь ласка, чи можна в ЕОІ вказати (загальний) досвід більше року, якщо не було перерви між двома роботами (3 січня останній день на першій і 4 січня перший день на другій). Подаватися буду після 6 місяців другої роботи
-
Відправити оплату до IRCC , чекати на biometric collection letter
-
Вітаю! Підкажіть, будь-ласка, чи можна в Канаді звернутися до державних органів про отримання офіційних роз'яснень щодо конкретної ситуації та правозастосування, щоб володіти офіційною позицією, а не поглядами тих чи інших людей. В Україні можна писати напряму в міністерство та отримати лист за підписом заступника міністра. Чи працює це тут і який порядок?! Дякую!
22 Jan 2023, 05:40
170865/230734
6 minutes ago