Імміграція до Манітоби
-
Та я прочитав, дякую. Яке запрошення? Портал 1? Портал 2 написано не відповідати на той мейл
-
Contact us by responding to the email address that sent your invitation.
-
Знову ж таки? Який саме це мейл для контакту?
-
типу не відмова (rejected), а аплкація буде returned
-
Contact us by responding to the email address that sent your invitation. It may take up to 24 hours to get your new temporary password.
-
Це просто треш. Мав бути найпростіший етап
-
Ви маєте на увазі якщо отримаєш відмову на ПР так?
-
Дякую, так і зроблю, якщо нічого завтра не зміниться
-
ви прямо скріншот і додайте їм.
-
IRCC webform або дехто використовує один із емейлів, які я навів вище
-
Всеодно потрібно?
-
Пробачте, але питання наступне. Робила все по відео, в розділі Military and paramilitary поставила “none”. Але коли отримала звіт після подачі, бачу що на Government Position стоїть "none", а на Military нема (бо в анкеті ставила "none" в полі "Name of country", а в звіті тільки "Branch of service"). І тепер сиджу думаю чи повернуть мені анкету чи ні.
-
Робіть. Нова підтягнеться
-
Доброго вечора.отримали на пошту запит на білметрію після отримання aor,але на порталі там де детальна інформація написано що зарахували стару білметрію.це означає що непотрібно робити? Дякую
-
Так, aor із запитом на оплату прийшов 60 днів тому, перевіряв на gckey, там навіть документи з дозапиту того ж періоду не зʼявились.
-
AOR вже прийшов? Якщо так, то перевірте свій портал, деколи на пошту не приходять емейи, а запит там може бути
-
Доброго вечора! @western9 підкажіть будь ласка 60 днів чекаю на запит біометрії після оплати біометрії це термін в рамках норми, чи потрібно кудась повідомити про себе?
-
Ситуація така.в понеділок прийшов аоr і запит на біо.ми оплатили,а сьогодні зайшли подивились на портал а вона не потрібна.але листа з інструкціями нема
-
Але досі нема листа з інструкціями для біометрії
-
Дякую.
22 Jan 2023, 05:40
170954/233714
4 minutes ago