Імміграція до Манітоби
-
Якщо після 31 березня заїхали, то воно не дає вже
-
Підкажіть, будь ласка.
-
Доброго дня. Заповнюю анкету на номінацію, чи в закладці про освіту потрібно вказувати школу ,де вчаться мої неповнолітні діти,чи ні?
-
Так
-
Якщо за 3 місяці не звільнили, то рахується що вже фул тайм з самого першого дня.
-
Чого учня? Людина влаштувалася на роботу як учень?
-
Але це буде як стаж кого? Учня? Не можу зрозуміти...
-
Добрий день! Ви телефонували по тому номеру і там агент допоміг Вам додати оплату до вашого файлу?
-
Чи є шанс отримати rent assist без PR?
-
Так
-
Доброго ранку всім. Підкажіть будь-ласка. Якщо людина почала працювати на заводі на випробовувальному терміні, і досі працює на заводі вже більше як 3 місяці . І не кличуть її підписувати документи , що вона вже не на випробовувальному терміні . ( Пейстаби всі є) Це зараховуватиметься як стаж?
-
В анкеті на номінацію в закладці Application History чи потрібно вказувати неповнолітніх дітей?
-
Не розумію тоді, як люди через веб форми додають документи, яких одразу на руках не було…
-
Це чат для самостійної імміграції. Консультантів тут не радимо
-
Я тільки що дзвонила їм, бо зробила помилку, AОR немає ще. Вони сказали нічого не зробиш - тільки чекати, завернуть чи ні.
-
Так, бо після розмови з ним прийшло повідомлення, що оплата була додана до файлу. На чеку від біометрії у вас є номер, його надала агенту. Але, документи він не додав мої, котрі я вислала після оплати біометрії, сказав, що не бачить надходження.
-
Можете порадити міграційного консультанта щодо PR в Манітобі? І бажано з ціною за консультацію😉
-
Я не раз бачила у чаті, що у когось не було довідки про несудимість, бо довго чекати її. Люди одразу подавалися, а додавали потім…. Невже я не можу свою помилку маленьку виправити..
-
Так само як деякі люди виграють в лотерею)
-
Минулого року чекала 4 місяці і 1 тиждень) це окей:)
22 Jan 2023, 05:40
171050/233714
11 minutes ago